8 x Sinterklaas surprise van een schoenendoos

Ben je nog niet toegekomen aan het maken van een Sinterklaassurprise? Geen stress! In dit blog heb ik een aantal leuke surprises verzameld die je lastminute nog kunt maken: Een surprise van een schoenendoos is makkelijk te maken, want die heeft iedereen wel in huis....

9x Sinterklaas lekkernij voor tijdens de feestavond

Heerlijk avondje is gekomen.... Dat geldt niet alleen voor cadeautjes voor het hele gezin, maar ook voor heerlijke lekkernijen. In dit artikel lees je hoe je de pakjesavond helemaal compleet maakt met snacks en lekkernijen in stijl. Wij hebben 9 stuks Sinterklaas...

Recept: romige tortellini-tomatensoep met broccoli en basilicum

Gezond en lekker eten willen we allemaal graag en zeker als je een druk gezinsleven hebt is het fijn als je het door de week ook makkelijk en snel op tafel kunt zetten. Met verse ingrediënten koken voor het hele gezin hoeft niet ingewikkeld te zijn. Deze romige...

10 x Budgettips voor Sinterklaas

Het is november, dus hij staat al te trappelen (en zijn paard ook): Sinterklaas is bijna weer in het land! Een gezellige, spannende en ook leuke tijd breekt aan, waar het voor kinderen - laten we eerlijk zijn - voornamelijk draait om de Sinterklaascadeautjes. Om nou...

Peuters die heel hard schreeuwen: ‘zelf doen’

Al een aantal jaren krijg ik op social media filmpjes van schattige peuters te zien. Soms in combinatie met schattige puppies. Blijkbaar weet het algoritme van Facebook en Instagram dat ik daar dol op ben. Sinds kort verrichten de peuters in die filmpjes ook nog eens...

Als kersverse mama ben je geneigd om alle mooie momenten en mijlpalen van jouw kind vast te leggen. Vooral omdat je dit tegenwoordig heel makkelijk kunt doen met je smartphone. Maar heb jij ook wel eens gedacht aan het maken van een fotoalbum om al je herinneringen te bewaren?

Je kunt natuurlijk niet onbeperkt mooie foto’s maken met je mobiel. Op een gegeven moment heb je waarschijnlijk te weinig ruimte om alles op te slaan en te bewaren op je telefoon. Gelukkig zijn er andere manieren waarop herinneringen opgeslagen kunnen worden. Wil jij weten hoe je dit op een creatieve manier kunt doen? In dit artikel vertellen we je graag meer over hoe je je herinneringen kunt omzetten naar een mooi fotoalbum.

Vader en moeder kijken in fotoalbum van baby

Maak een fotoalbum

Voorheen namen we vooral foto’s met een camera en daarna konden die foto’s ontwikkeld worden. Het in elkaar zetten van een fotoalbum nam veel tijd in beslag. Je moest de foto’s sorteren en vervolgens één voor één inplakken in een album. Tegenwoordig is dat gelukkig allemaal een stuk makkelijker.

Wanneer je je foto’s graag goed wilt bekijken of een mooie tastbare herinnering wil maken, is het leuk om foto’s wel af te drukken. Ook wanneer je telefoon of harde schijf van je computer vol raakt, is het een goed idee om een aantal van je foto’s ergens anders op te slaan. Een goede oplossing in deze gevallen is een fotoalbum maken.

Vandaag de dag kun je dit heel makkelijk online voor elkaar krijgen. Hiervoor kun je als eerst een aantal van jouw favoriete kiekjes uitkiezen en daarna kun je deze foto’s online uploaden. Je kunt bij het maken van een album zelf bepalen hoe elke pagina eruit komt te zien. Ook kunnen er leuke quotes of teksten bij de foto’s geplaatst worden. Het fijne hieraan is dat je dus ook je eigen creativiteit kwijt kunt bij het maken van een persoonlijk album vol met herinneringen. Wanneer de kinderen groot zijn, kunnen jullie samen terugkijken en genieten van een mooi boek vol mooie momenten.

Moeder en dochter kijken in oud fotoalbum

Personaliseren van je eigen fotoboek

Naast het personaliseren van de lay-out van je eigen fotoboek, zijn er ook nog andere delen van het boek die je zelf kunt vormgeven. Zo is er de mogelijkheid om leuke clip-art toe te voegen, kunnen de pagina’s leuke kleurtjes krijgen en kun je ook de afwerking van het hele boek zelf bepalen. Ben je tevreden met het eindresultaat? Dan is het tijd om een bestelling te plaatsen.

Tijdens het afronden van de bestelling van je persoonlijk fotoboek, kan ervoor gekozen worden om meerdere exemplaren af te drukken. Deze kunnen bijvoorbeeld cadeau worden gedaan aan familieleden die op een verre afstand wonen of wellicht met oma en opa. Uiteraard kun je er voor kiezen om voor verschillende fases van de ontwikkeling van je baby of kind verschillende fotoalbums te maken. De opties zijn eindeloos! En je kunt dan steeds weer ruimte op je smartphone of harde schijf vrij maken voor het maken van nieuwe foto’s.

Van herinneringen naar een fotoboek

Een fotoalbum is een goede manier om de mooie herinneringen van jouw kind op te slaan. Het is een blijvende herinnering waar je altijd met veel plezier in kunt bladeren. Je kunt ervoor kiezen om jouw eigen boek online te maken en het boek volledig te personaliseren. Bij het afronden van de bestelling kunnen meerdere exemplaren geprint worden, die vervolgens met familieleden zoals opa en oma gedeeld kunnen worden. Een super leuk cadeau vol met mooie momenten.

Oma kijkt fotoalbum met kleinkind