Bioscoopfilm Masha en de Beer

Margot - 10-02-2017
mashagrotestill1-1485172425-23263

De filmpjes van Masha en de Beer, die zijn inmiddels wel bekend bij elke ouder van een peuter of kleuter, toch? Over het kleine brutale meisje Masha waar alle dieren uit het bos het liefst voor op de vlucht slaan. En die goedzak van een Beer die elke keer met haar opgescheept zit. Masha en de Beer bekijken op groot scherm? Dat kan! De enorm populaire serie heeft nu een eigen bioscoopfilm.

Masha en de Beer: naar de bioscoop

De bioscoopfilm Masha en de Beer draait vanaf 25 januari in de Nederlandse bioscopen. Blogger Rianne ging er onlangs al naartoe samen met haar peuter. De bioscoopfilm van de populaire serie is een compilatie van niet eerder vertoonde filmpjes. Dat klinkt goed. Een aantal korte verhaaltjes achter elkaar in plaats van één lange film, dat lijkt me goed te doen voor peuters en kleuters die doorgaans een korte concentratiespanne hebben. De hoofdrolspelers van de film zijn natuurlijk het kleine drukke meisje Masha en de vrolijke aardige beer die op zijn rust is gesteld. Die twee beleven keer op keer nieuwe avonturen. De animatieserie die in Nederland op Z@pp wordt uitgezonden is van van de Russische makelij (Animaccord Animation Studio) en is een wereldwijd succes. De Masha en de Beer serie wordt in meer dan 50 landen uitgezonden en op YouTube zijn de filmpjes al meer dan 585 miljoen keer bekeken.

Kleuterbios

Masha en de Beer is te bekijken in bioscopen door heel Nederland in de 'kleuterbios'. Diverse bioscopen hebben tegenwoordig een kleuterbios, een speciale filmvertoning voor peuters en kleuters. Dat betekent dat het geluid wat zachter staat en dat de lampen in de zaal zachtjes aan staan. Daarnaast zit er meestal wat drinken en popcorn bij de prijs van het bioscoopkaartje inbegrepen. Bij de Pathé kleuterbios krijgt ieder kind na de film zelfs een heus diploma! Wil je kans maken op tickets voor de bioscoopfilm Masha en de Beer? Doe dan mee met onze winactie en lees gauw verder! Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=IzLQ3lW5soI

Winactie bioscoopfilm Masha en de Beer

*Deze winactie is gesloten*

Van Dutch Filmworks mogen we twee toffe Masha en de Beer pakkettenverloten. In het pakket zitten 4 tickets en een Masha en de Beer voorleesboek. Wil jij kans maken op 1 van de 2 Masha en de Beer pakketten? Laat dan een reactie achter onder dit blog of op onze Facebookpagina. Meedoen kan tot en met zondag 12 februari 2017 00:00 uur. Aanstaande maandag 13 februari 2017 maken we de winnaars bekend via Facebook. Houd onze pagina dus in de gaten!

In samenwerking met Dutch Filmworks

Margot woont samen met haar vriend en hun zoontje. Met een achtergrond in media en marketing is ze nu de drijvende kracht achter MeerVoorMamas.nl. Woont in de stad, maar komt graag in het groen. Houdt van reizen, leuke nieuwe plekjes ontdekken (vooral waar je kunt eten) en bevindt zich het liefst aan/op/in het water.
lees meer blog's van Margot

Ook veel gelezen:
Social
Partners