Sneeuwpret: Top 10 sneeuw kunstwerken

Gastblog - 11-12-2017
finnegan-the-fish

Vandaag was het code Rood in Nederland. Mensen krijgen het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet de weg op te gaan. Speciaal op deze winterse dag, verzamelden we 10 mooie sneeuw kunstwerken. Check hier onze top 10! Sneeuw kan inderdaad super irritant zijn als je naar je werk moet rijden of je stoep moet schoonvegen, maar je kunt er ook prachtige creaties mee maken. Sneeuw biedt creatieve mensen een uitstekende mogelijkheid om prachtige kunstwerken te maken! Niet zomaar een sneeuwpop of een iglo maken, maar prachtige bouwwerken. Zolang er veel sneeuw ligt, kun je je heerlijk uitleven en de meest prachtige sneeuw kunstwerken en sculpturen maken. Onze favorieten op een rijtje:

1. Sneeuw sculptuur ‘Finnegan the Fish’

Een sneeuw sculptuur van meer dan 7 meter groot. De Bartz brothers, bekend van al hun sneeuw kunstwerken, waren ruim 350 uur bezig met deze prachtige creatie.

sneeuw-culptuur

2. Star Wars sneeuw kunstwerken

Het Japanse leger gebruikte bulldozers om 3.500 ton sneeuw om te vormen tot een 23 meter breed en 15 meter hoog Star Wars sneeuwkunstwerk.

star-wars-sneeuw

3. De Arc de Triomphe als sneeuw kunstwerk. Een imposante vertoning!


sneeuw-arc-de-triomph

4. De trein van de kerstman

Deze prachtige locomotief (de trein van de kerstman) is een levensgrote replica van sneeuw. Mensen kunnen zelfs in de wagonnetjes klimmen en foto’s maken met hun hoofd uit het raam. Een prachtig kunstwerk van sneeuw als je het mij vraagt.

snelle-trein

5. Speciaal voor kinderen: Pickachu van sneeuw. De held uit de Pokemon serie.


speciaal-voor-kinderen

6. Schitterende Aziatisch sneeuw kunstwerken

Dit was één van de hoogtepunten uit de vele sneeuw kunstwerken tijdens het ‘International Ice and Snow Sculpture Festival’ in Harbin, China.

schitterend-aziatisch

7. Een schitterende hagedis van sneeuw. Let vooral op de prachtige details!

sneeuw-hagedis

8. Een hertenfamilie in het bos.

schattig-hert-in-bos

9. De brievenbus als sneeuwpop.

Deze kun je thuis ook gewoon maken natuurlijk! Kijken hoe de postbode reageert op je eigen sneeuw kunstwerk.

sneeuwpop-brievenbus

10. De dinosaurus van sneeuw.

Een leuke uitsmijter in onze top 10 sneeuw kunstwerken. Leuk om je buurman of buurvrouw mee te verrassen ’s ochtends. Om de sneeuwpret in Nederland compleet te maken!

sneeuw-dino

Ook veel gelezen:
Social
Partners