Is je kindje geboren in de periode tussen 22 november tot en met 21 december, dan zal de babyhoroscoop je inzicht kunnen geven in de unieke kenmerken van het sterrenbeeld Boogschutter. Hier kun je onder meer terecht voor de specifieke eigenschappen van de babyhoroscoop Boogschutter en zullen er een aantal praktische tips worden aangereikt voor de omgang met Boogschutter baby’s en kindjes.

babyhoroscoop boogschutter slapende baby met knuffel in kamer met sterrenbehang

Eigenschappen Boogschutter

Baby’s met het sterrenbeeld Boogschutter beschikken over veel temperament en hebben van kleins af aan vooral ruimte en vrijheid nodig. Een kindje met dit sterrenbeeld kan wel eens overmoedig zijn, maar zal van de eigen gemaakte foutjes al snel leren. Uit de babyhoroscoop kan opgemaakt worden, dat het papa en mama als favoriete speelkameraadjes beschouwd. Een baby of peuter zal het heerlijk vinden om er met de ouders op uit te trekken om de wereld te ontdekken. Baby’s van dit sterrenbeeld vinden het ook fantastisch om rondgedragen te worden in een draagdoek bij alle dagelijkse activiteiten, van schoonmaken tot koken.

Opvallende eigenschappen van uit de babyhoroscoop Boogschutter zijn onder meer eerlijkheid en rechtvaardigheid, waarbij logica een belangrijke rol speelt om opgedragen activiteiten wel of niet uit te voeren. Tradities en gewoonten hebben geen enkele invloed op dit sterrenbeeld en dat vloeit weer voort uit de behoefte aan logica. Er zullen dus goede argumenten moeten worden bedacht om een Boogschutter kind actie te laten ondernemen. Kinderen met dit sterrenbeeld zijn leerlingen die prima meekomen op school en over een diversiteit aan talenten beschikken. Actieve lessen, waar de een kind bezig kan zijn verdienen de voorkeur boven passieve lessen.

babyhoroscoop sterrenbeeld boogschutter

Tips voor ouders van een Boogschutter

Ouders van kinderen met het sterrenbeeld Boogschutter wordt aangeraden om vaak de natuur in te trekken, waarbij de kinderen zich kunnen uitleven in bijvoorbeeld een natuurspeeltuin of het bos en hun eigen avonturen creëren. Lichamelijk contact, zoals knuffelen en schouderklopjes worden door de Boogschutters sterk op prijs gesteld evenals een verblijf in een liefdevolle en harmonieuze omgeving. Het kan lastig zijn voor ouders van deze kinderen om hen door schade en schande wijs te laten worden, daar dat is toch echt de beste oplossing.