Alle kinderen die geboren worden in de periode vanaf 23 oktober tot en met 21 november krijgen het sterrenbeeld Schorpioen. Als ouder ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de specifieke kenmerken van de babyhoroscoop van dit sterrenbeeld en die kun je hier te weten komen. Ook zullen er hier een aantal handige tips voor ouders van kindjes met dit sterrenbeeld worden besproken, zodat jij de adviezen kunt gebruiken in de omgang met je kindje.

Eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen

Baby’s met het sterrenbeeld Schorpioen hebben een bijzonder sterke wil en beschikken over enorm veel energie. De sterke wil van deze baby’s leidt ertoe dat elke vorm van gezag een averechtse werking kan hebben. Voedsel dat een baby niet bevalt, zal dan ook resoluut geweigerd worden en daarbij kan de baby zeker luid van zich laten horen als zaken hem of haar niet bevallen.

sterrenbeeld schorpioen

Naast een sterke wil en een duidelijke eigen mening, zijn ook de emoties altijd nadrukkelijk aanwezig. Een strijd zal geleverd worden om te winnen en mochten ze verliezen, dan wachten de kinderen rustig af tot een nieuwe kans zich voordoet. Uit de babyhoroscoop kan opgemaakt worden, dat deze kindjes over intense gevoelens beschikken en ook anderen uitstekend kunnen aanvoelen.

Trouw is eveneens een belangrijke eigenschap van kinderen met dit sterrenbeeld en dat wordt ook van anderen verwacht. Een Schorpioen kindje is zeker leergierig en nieuwsgierig te noemen en zal op school prima kunnen presteren. Zelfvertrouwen is hen niet vreemd en voor de toekomst worden vaak grote plannen bedacht, waar ze uren tijd aan kunnen besteden door er vooral over te dromen.

babyhoroscoop sterrenbeeld schorpioen - babyvoetjes op schapenvel

Tips voor ouders met een Schorpioen

Een van de tips die aan ouders van kindjes met het sterrenbeeld Schorpioen gegeven kan worden is een consequente opvoeding te hanteren, maar wel met een vriendelijke hand. Ook belangrijk is het om altijd woord te houden, want de kinderen stellen daar echt prijs op. Let dus op met goedbedoelde beloftes die snel gedaan worden, want het sterrenbeeld Schorpioen waardeert het niet als deze niet worden nagekomen. Het is verder belangrijk om dromen en toekomstplannen te ondersteunen en ze te leren omgaan met hun emoties.