Als je kindje aan het einde van de maand juli geboren wordt tussen 23 juli tot en met 23 augustus, dan is de babyhoroscoop Leeuw van toepassing. Aan dit sterrenbeeld zijn eigenschappen verbonden, die ook op jouw kindje betrekking kunnen hebben. Inzicht in de unieke kenmerken van het sterrenbeeld Leeuw kun je hier vinden net als een aantal praktische tips voor ouders hoe je om kunt gaan met een kindje met dit sterrenbeeld.

Eigenschappen sterrenbeeld Leeuw

Een Leeuwenkindje kan brullend van zich laten horen, maar ook zomaar weer veranderen in de allerliefste en meest schattige baby. Een van de opvallende eigenschappen van dit sterrenbeeld is het enthousiasme en de drang om op de voorgrond te treden. Baby’s en kindjes met dit sterrenbeeld beschikken over een opgewekt karakter en zijn vaak het zonnetje in huis.

sterrenbeeld leeuw kind geschminkt als leeuw

Uit de babyhoroscoop kan afgeleid worden dat baby’s en kindjes een trots karakter hebben en zich stoer kunnen voordoen, waardoor ze zelfverzekerd overkomen. Die zelfverzekerdheid is niet altijd echt aanwezig, maar uit zich wel door bijvoorbeeld de baas te spelen als er met leeftijdsgenootjes gespeeld wordt. Aan de andere kant zijn deze Leeuwenkindjes bijzonder aanhankelijk en vinden ze het heerlijk om geknuffeld te worden.

Heb je een meisje met dit sterrenbeeld, dan zul je zien dat je kindje echt gericht is op meisjesaangelegenheden en voor jongetjes met het sterrenbeeld  geldt, dat zij van avontuur houden en graag wilde spelletjes spelen. Verder valt in de babyhoroscoop op, dat de kindjes al vroeg verantwoordelijkheid willen dragen en het leuk vinden om klusjes uit te voeren.

babyhoroscoop sterrenbeeld leeuw

Tips voor ouders van een Leeuw

De kindjes met dit sterrenbeeld zijn er bij gebaat om vrijheid toegekend te krijgen, waarbij er uiteraard wel duidelijke grenzen moeten worden gesteld. Ouders met een Leeuwenkindje kunnen hun kindjes leren om respect te hebben voor anderen en zelf leren accepteren dat hun kindjes met dit sterrenbeeld enthousiast en erg druk kunnen zijn. Een andere tip voor ouders met een Leeuw in hun midden is om hun kindje met argumenten proberen te overtuigen in plaats van met een hard optreden zaken gedaan te krijgen.