Je kent vast het gehannes wel met de badcape als je je baby uit het badje wil halen. Hoe wikkel je je glibberige kindje nu handig in zo'n lekkere warme badcape als je beide handen vol hebt? Je baby uit het badje tillen en in de badcape wikkelen is toch best een uitdaging. Daar is wat moois op gevonden door Invented 4Kids: de Tuby badcape. Een badcape met een verzwaarde flap die je over je schouder hangt waardoor deze handig op zijn plek blijft terwijl je rustig je baby uit bad haalt. Hoe dat werkt zie je in mijn review:

Tuby badcape: zo werkt het

De Tuby is superzachte badcape gemaakt van biologisch katoen en hij is er in drie schattige versies: de koala met pluizige oortjes, de monkey met grote oren en de panda in zwart-wit. Elke versie heeft een ‘pootje’, een met siliconen verzwaarde flap die er heel handig voor zorgt dat de badcape blijft hangen tijdens het badderen met baby. Heel handig: je wordt zelf niet nat en je houdt beide handen vrij om je baby na het badderen veilig, snel en makkelijk in de badcape te wikkelen. Bekijk de video hoe het werkt:

Voordelen van de Tuby badcape

De voordelen van de Tuby badcape zijn:

  • De Tuby badcape kun je voordat je je baby in bad doet al over je schouder hangen. Zo kun je je volledig richten op het badderen van je kindje en hoef je in de tussentijd niets meer te pakken
  • Geen gefrummel met de badcape terwijl je je natte baby vast hebt
  • Zelf niet meer nat doordat de badcape tussen jou en de baby hangt
  • De superzachte stof is fijn voor de tere babyhuid
  • Je baby ziet eruit om op te vreten als koala, pandabeer of aapje

Over de Tuby badcape

De Tuby™ badcape is winnaar van de Baby Innovation Award 2018, een prestigieuze verkiezing voor het beste babyproduct van het jaar. De Tuby kost € 29,95 en is verkrijgbaar bij diverse online en offline winkels, onder andere bij Prénatal. Lees meer over de Tuby op www.invented4kids.nl De Tuby badcape is ontwikkeld door Invented4Kids, ook bekend van de Baby Shower Glove, waarmee je veilig met je baby kunt douchen.