Heb je een kinderwens?

Onlangs toegevoegd
Thema's

Kinderwens

Ben jij er samen met je partner achter gekomen dat jullie allebei een kinderwens hebben? Of ben jij van plan om alleen een kind op te gaan voeden? We begrijpen dan goed dat je erg nieuwsgierig bent naar ervaringen van andere moeders als het gaat om zwanger worden, je vruchtbaarheid en adoptie. In deze categorie vind jij blogs en artikelen waarin moeders hun ervaringen delen over zwanger worden. Meer Voor Mama’s is namelijk geschreven door moeders en voor (toekomstige) moeders. De persoonlijke verhalen geven je inzicht in het leven van moeders en zwangere vrouwen. Alle persoonlijke ervaringen die we op ons mamablog delen zorgen ervoor dat je je goed kunt voorbereiden op het krijgen van een kindje en geven antwoorden op allerlei vragen waar (toekomstige) moeders mee spelen.

De zwanger worden-fase is erg spannend, want ben jij wel vruchtbaar en kun jij wel zwanger worden? Op Meer Voor Mama’s vind jij verschillende blogs en persoonlijke verhalen van vrouwen en hun vruchtbaarheid. Tegen welke problemen kun je aanlopen? Onze moederblogs geven een goed inzicht in het wel en wee van vrouwen en de vruchtbaarheid. Hopelijk geeft het je enige verlichting en kunnen de persoonlijke verhalen over vruchtbaarheid als inspiratie dienen als het gaat om je eigen leven. Het blijkt namelijk dat vrouwen het fijn vinden om ervaringen van andere moeders te lezen. Op sommige thema's en onderwerpen rondom zwanger worden zit toch nog steeds een taboe en vorm van schaamte. Veel vrouwen vinden het lastig om daar in hun eigen omgeving open over te praten. Op ons blog kun je rondkijken en lezen en proberen we zo veel mogelijk ervaringen te delen.

Het kan natuurlijk zijn dat je helaas niet vruchtbaar bent, of dat je om een andere reden besloten hebt om zelf niet zwanger te willen zijn. In die gevallen is er altijd de mogelijkheid tot adoptie als je wel een grote kinderwens hebt. De weg naar adoptie is een lange en vaak moeilijke weg, want er komt veel bij kijken. In onze categorie Adoptie vind je onder andere een reeks blogs waarin een moeder haar ervaringen deelt over het adoptieproces. Ze schrijft over de vele stappen die moeten worden ondernomen en alle moeilijke dingen waar ze mee te maken kreeg samen met haar partner. Ook het emotionele aspect van een kind adopteren komt naar voren. Voor iedereen die denkt over adoptie en die vragen heeft over alles wat er bij komt kijken wanneer je een kindje wilt adopteren, zijn deze blogs zeker een aanrader om te lezen.

Partners