De feestdagen staan voor de deur! Aangezien je als moeder al druk genoeg bent, hebben wij samen met TwoLittleDots.nl de 5 leukste cadeautips verzameld voor de allerkleinsten. Design cadeaus voor baby's, dreumesen en peuters die stuk voor stuk niet misstaan in je interieur. Check hier onze tips en maak ook nog eens kans op een mooi design boek voor het eerste jaar van je baby!

Cadeautip 1: Bijtbootje van natuurrubber

Zodra je baby iets kan vastpakken duurt het niet lang voordat hij álles gaat ontdekken met zijn mond. Een veilig bijtspeeltje is dan onmisbaar. Op dit leuke origami bootje van Oli & Carol kan een baby naar hartelust

kauwen en sabbelen. Het is namelijk volledig gemaakt van natuurlijk materiaal (natuurrubber en ecoverf) en dus gifvrij. De bootjes blijven drijven op het water, dus kunnen ook als badspeeltje gebruikt worden. Het origamibootje van natuurrubber is verkrijgbaar in zachtgeel, roze en wit voor €12,95.

Cadeautip 2: Het eerste jaar vastleggen in Baby’s First Book

Leg het eerste jaar van je baby stijlvol vast in Baby's First Book van Design Letters (ook bekend van het mooie servies met letters). In dit supermooi vormgegeven boek kun je alle 'eerste keren' vastleggen: van het eerste lachje tot de eerste stapjes, maar er is ook ruimte voor het eerste haarlokje, lieve woorden van het kraambezoek en er zitten 12 milestone kaarten in voor een fotomoment elke maand. Ideaal kraamcadeau! Baby's First Book is verkrijgbaar in lichtroze en turquoise voor €49,95. (LET OP! Je kunt dit prachtige boek winnen! Lees gauw verder)

Cadeautip 3: Zwart-witte speelblokken

Deze 4 speelblokken van Wee Gallery zijn ontzettend veelzijdig! Je baby vindt ze door de grafische zwart-wit print interessant om te bekijken en te bestuderen. Daarna worden ze leuk om te stapelen en om er één van de zes puzzels mee te maken. De blokken zijn van stevig materiaal en kunnen dus tegen een stootje. En daarnaast zijn ze ook een trendy accessoire voor op de baby- of kinderkamer. Geschikt vanaf 3 maanden. De Play House Art Blocks 'Wild' zijn verkrijgbaar voor € 21,50. De blokken zijn er ook in de thema's 'night time scenes' en 'playful scenes'.

Cadeautip 4: Houten rijgspeeltje

We love houten speelgoed! Het is mooi, duurzaam en in dit geval ook heel leerzaam. Dit houten rijgspeeltje stimuleert de fijne motoriek en tijdens het spelen leert je kind hoe het zijn vingers moet bewegen. Je steekt het staafje door de gaatjes en 'rijgt' zo een mooi patroontje. Even voordoen en je dreumes of peuter is er wel even zoet mee. Ook heel fijn: je kindje kan het gerust in de mond stoppen. Het rijgspeeltje is gemaakt van berkenhout en behandeld met kindvriendelijke en gifvrije olie en verf. Geschikt vanaf 6 maanden. De rijgspeeltjes van Craffox zijn er in lichtblauw, roze en wit voor €14,95.

Cadeautip 5: Opvouwbaar speelkleed

Speelkleed, warm slaapzakje en zachte knuffel in één, dat is de Play-Fold-Bird van Fabelab. Het is een lekker zacht speelkleed voor je baby en handig te vouwen tot een slaapzakje voor in de kinderwagen, wieg of box. Zodra je kind wat groter is, kan het kleed worden gevouwen tot een knuffel. In dit geval een vogel, maar het kleed bestaat ook in een variant waar je er een origamiboot van kunt vouwen. 90X90 cm, gemaakt van GOTS gecertificeerd eco katoen en polyester vulling. Play & Fold Bird Blanket van Fabelab voor €89,95.

Two Little Dots: design speelgoed en hippe kraamcadeaus

Op TwoLittleDots.nl vind je de leukste cadeautjes voor baby’s en dreumesen, met duurzaam speelgoed dat gezien mag worden in je interieur. Hoera! De webshop Two Little Dots is opgericht door Larissa nadat ze het zelf lastig vond om mooi speelgoed te kopen voor haar baby en na vele nutteloze kraamcadeaus te hebben gekocht voor vrienden. Ze richtte een webshop op met hippe kraamcadeaus en design speelgoed speciaal voor baby's tot en met 18 maanden. Verantwoord speelgoed van merken die zich bezighouden met het maken van duurzame producten. Op Two Little Dots vind je onder andere de merken Esthex, Design Letters, Fabelab, Wee Gallery en Oli & Carol.

WINACTIE: Win een Baby's First Book

*Deze winactie is gesloten, net als de webshop van Two Little Dots helaas*

Van Two Little Dots mogen we het supermooie designboek Baby's First Book weggeven! Voor jezelf, als je in verwachting bent, of voor je zwangere vriendin, zus, nichtje, buurvrouw of collega. Hoe doe je mee? Laat op onze Facebookpagina een berichtje achter voor wie je Baby's First Book wilt winnen. Deze winactie loopt tot en met zondag 4 december 2016 23:59 uur. De winnaar wordt in de week van 5 december 2016 bekendgemaakt via Facebook. Houd onze pagina dus in de gaten! Deze winactie is gesloten. Deze week maken we de winnaar bekend via Facebook.

Dit blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Two Little Dots