Als moeder moet je snel kunnen schakelen, goed kunnen plannen en zeer flexibel zijn. Een telefoon is daarbij echt onmisbaar. Niet alleen kun je lijstjes maken, de agenda plannen, maar ook handige mama apps downloaden die je helpen bij je zwangerschap, het opvoeden en plannen. En, heel belangrijk hoewel het vaak een beetje vergeten, een goed telefoonhoesje is echt noodzakelijk voor het behoud van je telefoon.

Bescherm je telefoon

Wanneer je moeder wordt, is er eigenlijk niets meer van jou. De kinderen nemen al gauw alles over en je bent meer dan eens wat kwijt of iets gaat stuk. Een telefoon kan voelen als iets dat echt alleen van jou is. Je kunt met jouw telefoon aan het einde van de dag lekker op social media kijken en in contact blijven met vrienden. Om te voorkomen dat jouw telefoon stuk gaat door een fikse valpartij, is het noodzakelijk om jouw telefoon te beschermen. Met een hoesje kun je voorkomen dat je telefoon stuk gaat of beschadigt als deze valt. Of je nu een hoesje voor een oud model zoekt of een Iphone XR hoesje zoekt, je kunt zowel online als in de winkel de leukste hoesjes vinden.

Bereikbaar zijn

Als moeder kun je eigenlijk de deur niet uitgaan zonder jouw telefoon. Je moet natuurlijk altijd bereikbaar zijn en kunnen bellen wanneer dit nodig is. Zijn jouw kinderen al wat ouder en hebben je kinderen zelf een telefoon? Dan is het belangrijk dat jij bereikbaar bent wanneer er iets aan de hand is. Ook is het noodzakelijk om een telefoon bij de hand te hebben wanneer je met de kinderwagen in de supermarkt bent, maar je het boodschappenlijstje bent vergeten. Je kunt dan altijd jouw partner bellen om het lijstje digitaal door te sturen. Wil je altijd bereikbaar zijn? Dan moet je ook goed omgaan met jouw telefoon. Je beschermt deze reddende engel met een goed hoesje.

De digitale nanny

Moet jij nog even iets afronden voor je werk of wil je eten koken zonder afleiding van de kinderen? Dan komt jouw telefoon goed van pas. De telefoon wordt in veel huishoudens ingezet als digitale nanny. Even een filmpje aanzetten op de telefoon en de kids zijn zoet. Natuurlijk kan het gebeuren dan kinderen iets minder zorgzaam omgaan met jouw telefoon. Maar wanneer je jouw telefoon beschermd met een goed hoesje, hoef je je nergens zorgen over te maken. Jij kunt rustig je ding doen en hoef je niet zorgen te maken over hoe jouw kinderen omgaan met jouw telefoon.

Een telefoon op zak hebben in cruciaal voor iedere moeder. Voorkom dat jouw telefoon stukgaat door een valpartij en bescherm deze goed met een hoesje. Zo bescherm je de telefoon niet alleen voor jezelf, maar maak je deze ook nog eens kidsproof. Vergeet ook niet dat een leuk hoesje jouw telefoon ook een hippe uitstraling kan geven.