Geniet jij ook zo van het samenstellen van leuke zomer outfits voor kinderen? Het leuke aan kleding voor meisjes en jongens: het is vaak al snel te klein, door de snelheid waarmee jonge kinderen groeien. Zo kun je al snel beginnen aan het samenstellen van de volgende setjes.

Gooi je gedragen kinderkleding niet weg, maar bied het online te koop aan. Het geld wat je hiermee verdient kun je gebruiken bij het bestellen van de nieuwe kleding voor je kids. Daar komt bij dat het tweedehands aanbieden van kleding een hele duurzame keuze is. Kijk ook eens rond binnen de familie en vriendenkring: misschien heb je kennissen die de kleding van jouw kinderen goed kunnen gebruiken als ze op zoek zijn naar zomer outfits voor kinderen.

Zomer outfits meisje

Leuke combinatie van blazers, blouses en jumpsuits voor meiden

Bij het samenstellen van outfits voor je dochter kun je kiezen uit tal van verschillende soorten kleding. Kies bijvoorbeeld voor de mix van een leuke jumpsuit met een bijpassende blazer. Ook het gebruik van een wollen gilet boven een hippe rok is erg leuk. Voor de zomer zijn dergelijke outfits wellicht wat aan de warme kant: kies voor een leuk badpak met dieren of bloemen. Niet alleen leuk voor jou; ook kinderen vinden outfits met afbeeldingen van dieren vaak leuk! Over het badpak of de bikini kan je dochter een leuke blouse zonder mouwen dragen.

Hippe outfits zoeken voor je zoon

Zo leuk als meisjeskleding vaak gevonden wordt door moeders, zo leuk zijn ook de outfits die je voor je zoon samen kunt stellen. Kies bijvoorbeeld voor een stoere jeans, gecombineerd met hippe schoenen voor jongens en een leuk gestreept shirt. Streepjes bij jongens staan zo goed, als bijvoorbeeld een bloemenpatroon op de jurk voor meiden. Daarbij bieden streepjes het voordeel dat vlekken op een shirt minder snel opvallen. Ook leuk voor jongens is het gebruik van een polo. Het staat vaak erg netjes, ideaal voor de familiedag! Alternatief voor een polo, maar vaak minder comfortabel is een blouse voor jongens.

Zomer outfits jongen

Bekende merken kleding voor zomer outfits voor kinderen

Kinderkleding wordt door tal van verschillende merken aangeboden. Populair bij het kopen van zomer outfits voor kinderen is onder meer kleding voor jongens en meiden van Vingino, Tommy Hilfiger, Koko Noko en Moodstreet. De kleding van welke van deze merken bevalt jou het beste? Kinderkleding krijgt het gedurende de dag flink te verduren, zeker als je kinderen lekker gaan buiten spelen. Enige stevigheid is om deze reden gewenst; je wilt een broek niet al na een valpartij moeten vervangen.

Kinderen buitenspelen in zomer outfits