Kerst in de keuken: 3 zoete recepten voor kerst

Kerstmis is een tijd van samen zijn en natuurlijk ook gezellig samen eten. Bijna driekwart van de Nederlanders duikt met kerst minimaal een dag de keuken in om een heerlijk feestmaal op tafel te toveren. Mocht je daar tegenop zien, lees dan vooral onze tips voor een...

10 redenen om wasbare luiers te gebruiken

'Gatsie, poep uitspoelen.' 'Blegh, poep in je wasmachine.' Dat zijn de reacties die ik als eerste hoor als ik vertel dat wij in ons gezin wasbare luiers gebruiken. Nou, ik kan je vertellen; dit was 50 jaar geleden misschien zo. Toen ouders nog doeken met...

De leukste musea voor kinderen

Een dagje naar een pretpark of dierentuin is natuurlijk hartstikke leuk, maar soms zou je ook wel eens willen dat je kind iets leert van het uitje. Een ideale oplossing daarvoor is om je kids mee te nemen naar een museum, maar bij het horen van het woord museum is de...

Stoomboot van Sinterklaas knutselen

Sinterklaas is weer in het land en dat is te merken. De Sinterklaas aftelkalender hangt aan de muur, er worden verlanglijstjes gemaakt, schoenen gezet en ook de tijd van knutselen en het maken van mooie surprises is weer aangebroken. Wil je zelf een stoomboot van...

Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Als je probeert om zwanger te worden is het belangrijk om rekening te houden met je vruchtbare dagen en je ovulatie. Vrijen op vruchtbare dagen vraagt timing. Wanneer is je ovulatie en ben je vruchtbaar? Vlak voor je ovulatie ben je het meest vruchtbaar. Met onze...

Is je vriendin, je vrouw, een vrouwelijke collega of je oma binnenkort jarig? Dan wil je haar natuurlijk verrassen met een mooi, uniek en het liefst een verrassend cadeau. Maar wat moet je deze keer weer kiezen uit de lijst met cadeaus voor vrouwen? Want de inspiratie die je hebt om verrassend uit de hoek te blijven komen, houdt natuurlijk een keer op. Gelukkig is er in de cadeauwereld nog veel origineels te vinden. Om je aan leuke ideeën te helpen, vind je hieronder een top 5 mooiste cadeaus voor vrouwen. Doe er je voordeel mee en verras iemand eens een keer echt!

1. Gouden sieraden maken altijd indruk

Wil je indruk maken op je vriendin, je partner of je vrouw? Dan maak je altijd een goede beurt als je haar een of meer gouden sieraden cadeau doet, zoals prachtige 14 karaat gouden kettingen, een stijlvolle ring van goud of een luxe gouden halsketting.

Je kunt bijvoorbeeld iets kiezen uit de prachtige collectie van Isabel Bernard. De collectie is geïnspireerd op de charmante straatjes en romantische sferen van Parijs. Het leven van een vrouw kan behoorlijk snel gaan en daarom is het belangrijk om de schoonheid te vinden in de eenvoud van dingen en vol op van het leven te genieten.

Natuurlijk zijn dit soort cadeaus voor vrouwen een investering. Maar je krijgt er zeer waarschijnlijk een hoop extra liefde voor terug!

mooiste-cadeaus-voor-vrouwen-wijn.

2. Houdt ze van wijn? Kies dan voor een wijnpakket of een wijnflespuzzel!

Houdt de dame die je wilt verrassen met een origineel cadeau van een goede fles wijn? Dan is een wijnpakket, bijvoorbeeld een kistje met twee uitstekende flessen wijn erin, een leuk cadeau om aan haar te geven. Naast een wijnkistje als verpakking gebruiken, kun je haar ook verrassen door te gaan voor een zogenoemde wijnflespuzzel. Dit is een wijnfles die pas geopend kan worden als de ontvanger een lastige puzzel heeft opgelost. Beste grappig en ook nog eens uitdagend om te geven én te doen!

3. Een lekker warm paar sloffen als cadeaus voor vrouwen

Veel vrouwen vinden het heerlijk om thuis op de bank te zitten, om rustig een boek te lezen of tv te kijken, terwijl het buiten koud en guur is. Door haar te verwennen met een mooi paar sloffen, weet je zeker dat je een goede beurt maakt! Maar belangrijk is wel om te kiezen voor verrassende en originele sloffen en niet voor een standaard paar. Kies bijvoorbeeld voor leuke dierensloffen of, ook dat kan, voor schoonmaaksloffen! Schoonmaaksloffen zijn sloffen die werken als een soort bezem, doordat er borstels onder zitten. Natuurlijk zijn deze sloffen vooral een doldwaze grap en niet serieus bedoeld.

Dus kan je vriendin of vrouw niet tegen een grapje, dan kun je beter voor een ander geschenk kiezen uit ons overzicht met cadeaus voor vrouwen!

Draadloze-bluetooth-oordopjes-cadeau.

4. Draadloze bluetooth oordopjes

Houdt je vriendin die je een cadeau wilt geven van muziek luisteren, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen, als ze in de trein zit, tijdens het fietsen of bij het lezen van een boek? Dan sla je een goede slag als je haar verrast met een setje draadloze Bluetooth oordopjes. Kies wel voor een goede kwaliteit wireless oordopjes, want niet alle oordopjes werken even goed.

5. Een dinerbon voor twee

Indruk maken met een fraai cadeau kan ook door je partner, vriendin of vrouw te verwennen met een luxe dinerbon. Dat geeft je gelijk een goed excuus om samen weer eens heerlijk uit eten te gaan. Het is dan ook een van onze persoonlijke favorieten uit ons lijstje met cadeaus voor vrouwen. Het is hierbij aan te raden om te kiezen voor een bedrag dat genoeg is om een goed diner mét drankjes van te betalen. Zo hoeven jullie achteraf niet bij te betalen en kunnen jullie ongestoord genieten!

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking