Vroeger keek ik al dagen, zo niet weken, uit naar mijn verjaardag. Het feest, de cadeautjes, het trakteren op school, maar ook: jippie, ik mag mijn nieuwe kleren aan! Ieder jaar kreeg ik namelijk een nieuw setje kleding en nieuwe schoenen. Niet dat ik de rest van het jaar niets nieuws kreeg, maar mijn; verjaardagskleding was toch nét even iets specialer. Die traditie heb ik voor mezelf niet echt voortgezet, maar voor mijn zoontje doe ik dat wel. Niets leuker dan babykleding of kinderkleding te kopen, sowieso, maar voor zijn verjaardag pak ik altijd nog even extra uit. In ieder geval met een speciaal verjaardag shirtje. Dit vind ik de leukste verjaardagsshirts voor kinderen:

verjaardagshirts-kind-met-leeftijd

Nor-folk the wonder years shirt

Vorig jaar kocht ik voor de eerste verjaardag van mijn zoontje een ‘The Wonder Years’ shirtje van Nor-folk met het cijfer 1 erop. Daarmee maakte ik foto’s voor de uitnodiging voor zijn feestje en hij droeg het shirt op de dag zelf uiteraard ook. Superleuk! De shirtjes van Nor-folk zijn unisex en voor zowel jongens als meisjes heel goed te combineren. Met een vrolijk gekleurd broekje, een jeans of juist met een zwart/wit rokje of broekje en schoenen in een felle kleur.

‘The Wonder Years’ shirtjes hoeven na de verjaardag niet in de kast, ze kunnen een heel jaar mee. 😉 De Nor-folk shirts zijn verkrijgbaar van 1 t/m 5 jaar, in zwart met een wit cijfer, wit met een zwart cijfer, maar ook wit met goud en grijs met een witte print. Handig: ze zijn er met korte mouw en lange mouw en ik heb zelfs singlets gezien, voor de écht warme dagen. In Nederland kan je de Nor-folk shirtjes onder andere kopen bij Littlewannahaves.nl

verjaardag-shirt-met-nummer

Feestelijke shirtjes VanPauline

Van Nederlandse bodem is de monochrome (zwart, wit, grijs) kledinglijn voor baby’s en kinderen van VanPauline. Het meest bekend zijn volgens mij de naam shirtjes van haar hand (een superleuk kraamcadeau overigens). Maar Pauline heeft ook speciale shirtjes voor feestelijke gelegenheden in haar collectie. De shirts met ‘Hip Hip Hooray’ op de voorkant kun je personaliseren met de leeftijd en de naam van je kind achterop.

Ook het shirtje met ‘Rock this day’ vind ik heel stoer voor een verjaardag. Doordat de shirtjes in basic kleuren zijn, zijn ze heel goed te combineren met alles wat je al in de kast hebt. Of met één van de toffe zwart-witte broekjes die VanPauline ook verkoopt. De shirts van zijn verkrijgbaar vanaf maat 50 t/m maat 104 en in de kleuren wit, zwart, grijs en army green. Vanaf € 23,95 via VanPauline.nl

verjaardagsshirt-hip-hip-hooray-kids

Kleurrijk shirtje van Simply Colors

Hou je toch van iets meer kleur, dan zijn de shirtjes van SimplyColors een vrolijke optie. Op hun site kun je het shirtje (met korte of met lange mouw) volledig personaliseren met de kleur van het shirt, de afbeelding en het lettertype waarmee de naam van je kind op het shirt wordt gedrukt.

verjaardag-shirts-rock-this-day-voor-kinderen

verjaardagshirts-met-naam-simplycolors-kinderen

We zijn altijd op zoek naar meer inspiratie als het gaat om kinderkleding. 😉 Heb je nog meer tips voor leuke feestelijke kleding? Deel ze op onze Facebookpagina

Meer tips lezen voor het vieren van een leuke verjaardag? Lees ook ons blog met tips voor uitnodigingen en bedankjes en ideeën voor makkelijke traktaties .