Merk je dat jouw relatie na de komst van de kinderen op een laag pitje staat. Ben je meer papa en mama voor elkaar dan echt geliefden? Doe dan inspiratie op uit de volgende 10 manieren waarop jij jouw man kunt verrassen. Het zijn kleine manieren waarop jij kunt laten merken dat je van hem houdt en hem waardeert.

1. Mooie woorden

Woorden betekenen zoveel. Wanneer je niet meer of weinig met elkaar communiceert, kan de liefde snel uitdoven. Een kleine manier om hem te laten weten dat je van hem houdt, is door een briefje met lieve woorden op de koelkast te plakken wanneer hij 's ochtends er vroeg uit moet. Zie je een mooie kaart in de winkel? Geef hem deze dan cadeau met een persoonlijke tekst van jou erin.

2. Een grote schoonmaak

Een druk gezinsleven zorgt voor een grote rommel in huis. Hebben jij en jouw man de taken in het huishouden verdeeld? Dan is het een geweldige verrassing wanneer je man na het werk thuiskomt in een brandschoon huis. Verras hem eens met een grote schoonmaak waarbij je zijn huishoudelijke taken overneemt. En met deze tips heb je huis ook nog eens extra snel schoon

3. Een weekendje weg

Zijn jullie toe aan meer tijd samen? Verras jouw man dan met een weekendje weg. Regel oppas en boek een hotel om samen weer eens te genieten zoals vroeger. Je doet dit het beste wanneer hij natuurlijk niet op de hoogte is van de plannen. Zo wordt het een geweldige verrassing.

4. Uit met vrienden

Tijd met de maten, dat zit er minder in wanneer jullie kinderen hebben. Iets waar je hem natuurlijk een groot plezier mee doet, is een avondje op stap met z'n vrienden. Tijd voor jezelf is belangrijk voor de relatie. Neem eens contact op met zijn vrienden om een avondje uit voor hem te regelen.

5. Nieuw koffiezetapparaat

Korte nachten en drukke dagen zijn de realiteit voor ouders. Een bakje koffie is het recept dat ervoor zorgt dat je de dag door kunt halen. Drinkt jouw man veel koffie? Dan is een nieuw en luxe koffiezetapparaat natuurlijk een geweldig cadeau. Het is de oplossing na slapeloze nachten met een pasgeboren baby.

6. Luiervrije dag

Als ouder ga je andere dingen waarderen. Wil je jouw man eens goed verrassen? Een luiervrije dag waar hij geen enkele luier hoeft te verschonen is een geweldig cadeau voor iedere vader!

7. Zijn lievelingskostje

Verras jouw man door de beste huisvrouw uit te hangen en zijn lievelingskostje te bereiden. Wanneer hij dan thuis komt van werk, kan hij direct aanschuiven om zijn favoriete maaltijd te eten.

8. Massage olie

Houd de relatie spannend. Een lekkere massage olie is een perfect cadeau voor hem en voor jou. Je kunt de nieuwe massage olie natuurlijk direct uitproberen. Geniet van ontspanning en van extra speelsheid in de relatie.

9. Een date avond

Tijd voor elkaar is van groot belang om de relatie goed te houden. Een date avond organiseren is een perfecte manier om weer eens meer tijd voor elkaar te hebben. Ga een avondje naar de bios, luxe uit eten of organiseer een date avond thuis met Netflix.

10. Een nieuw lingeriesetje

Een manier waarop je iedere man kunt verrassen is door spontaan een nieuw lingeriesetje te kopen. Dartel 's avonds de slaapkamer in met jouw nieuwe lingerieset om jouw man flink te verrassen. Het houdt de relatie spannend en interessant.

Als vrouw kun je jouw man verrassen met iets leuks om te laten weten dat je nog steeds zielsveel van hem houdt en zijn rol als man en vader zeer waardeert. Deze tien manieren waarop jij jouw man kunt verrassen zijn een gegarandeerd succes.