Kinderen, Papa

Origineel vaderdagcadeau: Like My Daddy fotoshoot

Vaderdag is pas op zondag 21 juni, dus je hebt nog even om een paar sokken te regelen of een boxershort. Maar als je een keer écht een origineel vaderdagcadeau wilt geven, geef je kind dan op voor de fotoshoot ‘Like My Daddy’ bij Alies in Wonderland.

Themafotografe Alies Vinkenborg van Alies in Wonderland kreeg een aantal jaar geleden het idee voor een ludiek en origineel Vaderdagcadeau: een fotoshoot van haar kinderen in de kleding van hun vader. Inmiddels doet ze jaarlijks de shoot ‘Like My Daddy’ en maakt zo superaandoenlijke foto’s van kinderen in de truien, colberts en uniformen van hun papa.

Origineel vaderdagcadeau Like My Daddy Fotoshoot

Wat een superleuk idee! En zo ontzettend schattig, de truien en blazers tot op de grond en die kleine voetjes in die enorme schoenen… Zo jammer dat mijn ukkie nog niet kan staan! Ik moet dus nog een jaartje geduld hebben.

Een origineel vaderdagcadeau

Wil jij dit originele cadeau regelen voor Vaderdag? De kosten van de fotoshoot zijn €49,00 inclusief een print (20×30 cm) van de foto. De fotoshoots vinden plaats in Naarden op zondag 29 mei 2016. Meer informatie over de shoot en hoe je je kunt inschrijven vind je op de website van Alies in Wonderland.

Vorige bericht Volgende bericht
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reacties op Facebook

Geen reacties

Plaats een reactie