Ik vind dat altijd zo'n feest: een vers magazine uit plastic halen, op de bank ploffen met een kop thee, voeten omhoog en hopen dat baby nog even niet uit zijn middagslaap ontwaakt. Afgelopen week viel bij mij de nieuwste Fabulous Mama (06-2015) op de mat: een magazine dat helemaal past bij Meer Voor Mama's. Fabulous Mama is een glossy magazine voor hippe mama's met kinderen van 0 tot 12 jaar. Er staan verhalen en interviews in, lifestyle reportages, columns van o.a. Angela Schijf, Jan Roos en Femke van der Laan (vrouw van de burgemeester van Amsterdam) en een uitgebreide mix van onderwerpen: van diy tot reizen met kids, van shoppen en beauty tot interieur en praktische verhalen over bijvoorbeeld financiën en carrière.

Fabulous Mama, de onderwerpen in deze editie (06-2015)

  • Interview Nikki Plessen

Een duik in het leven van presentatrice en mode-ontwerpster Nikki Plessen. Over ochtendrituelen, opvoeding en hard werken. Tof om te lezen dat het haar is gelukt om een droom te verwezenlijken met haar modemerk NIKKIE.

  • Reizen

Over de niet-zo-avontuurlijke Marlies die met man en twee kinderen drie weken rondtrekt door het Westen van Amerika. Fietsen over de Golden Gate Bridge, over de highway toeren Yosemite Park via Las Vegas naar San Diego… Zo'n reis staat héél hoog op mijn verlanglijstje.

  • Inspiratiepagina's

Ik ben dol op inspiratiepagina's met leuke hebbedingen en daar staat de Fabulous Mama vol mee. Zomerkleding voor kids met ananasjes en hawaiiprints, fabulous mama mode, woonaccessoires in pasteltinten en Fabulous Mama Party: tips voor kinderfeestjes, met o.a. vrolijke Japanse ballonnen.

  • Smart Mama

9 pagina's met korte portretten van inspirerende carrièremoeders van over de hele wereld, waaronder Angelina Jolie, Danie Bles, Anouk en Maxima.

  • Editorial van hoofdredactrice Phaedra Werkhoven

Deze editorial had ik zelf kunnen schrijven, zo herkenbaar! Over haar plannen om vier dagen te gaan werken na de bevalling en haar kind naar de crèche te brengen, en dat ze daar niet aan moest dénken toen ze haar zoontje er eenmaal was.

Conclusie: Fabulous Mama is een aanrader!

Wat een fijn verfrissend magazine is Fabulous Mama! Ik heb het magazine van voor naar achter en weer terug verslonden. Luchtige items afgewisseld met hier en daar een serieus verhaal: ik vind het een leuke mix van diverse onderwerpen. Je kunt er lekker in bladeren en korte columns lezen als je even weinig tijd hebt en de interviews en reportages bewaren voor de wat langere slaapjes. 😉 Gratissample.nl Ik kreeg de nieuwste Fabulous Mama gratis via GratisSample.nl. Jij kan er ook één aanvragen, gratis en geheel vrijblijvend. Je krijgt dan het nieuwste nummer (editie 7) rond 18 juni in de brievenbus, fijn voor op vakantie! Er zijn er nog ongeveer 250 beschikbaar, dus wees er snel bij!

fabulous-mama

PS: Fabulous Mama heeft ook een vernieuwde website met leuke video's, diy, recepten, shoptips en blogs. Persoonlijk vind ik de reviews van kindvriendelijke hotspots heel leuk.