Een heel speciaal moment, je komt erachter dat je zwanger bent! Na het zien van een positieve zwangerschapstest komt de volgende stap… je wilt dit heel graag aan je partner, familie en vrienden vertellen. Maar hoe doe je dat eigenlijk, een zwangerschap aankondigen? Wil je het simpel houden of er een speciaal moment van maken? Wij inspireren je graag met verschillende manieren om je zwangerschap bekend te maken.

De vader vertellen dat jullie in verwachting zijn

Nadat je zelf erachter ben gekomen dat je zwanger bent, wil je deze blijdschap natuurlijk delen met de vader van het kind. Dit kan bij een romantisch etentje of gelijk het eerste moment dat je hem weer ziet. Dit moment zal hoe dan ook een van de mooiste momenten ooit zijn. Voor degene die goed geheimen kunnen bewaren is er ook nog een andere manier om de vader te verrassen. Namelijk een gepersonaliseerd T-shirt met de boodschap erop dat hij vader wordt. En nog leuker; een setje met ook een shirt voor de toekomstige broer/zus, als het niet de eerste zwangerschap is. Om het helemaal compleet te maken kan je er ook nog een rompertje met tekst meegeven voor het toekomstige familielid.

Je ouders vertellen dat je zwanger bent

Na je eerste echo weet je het zeker; je bent 8 weken zwanger. Je wilt deze blijdschap dan ook kunnen delen met je ouders. Ook hier hebben we een originele manier voor gevonden. Geef je ouders een puzzel bedrukt met een echo, een tekst of een afbeelding. Ook hier kan je nog in variëren. Kies je voor een kleine puzzel maken met tekst of een fotopuzzel? Of laat je het een paar dagen spannend tot ze zien wat er op de puzzel komt te staan, door middel van een grotere puzzel?

Een kerstcadeau om je zwangerschap aan te kondigen

Ook de Kerst komt er weer aan, en wat is leuker dan in 1 keer vrienden en familie dit mooie nieuws te vertellen. Wij hebben een kerstcadeau wat leuk is om te geven en nog leuker is om te krijgen. Heb je wel eens gedacht aan doorzichtige kerstballen waar je een foto van een echo in kan doen? Dit ziet er als volgt uit;

Zie je de gezichten al voor je als ze de kerstballen in jouw kerstboom zien hangen?