De babyhoroscoop Weegschaal geldt voor alle kindjes die in de periode tussen 23 september tot en met 22 oktober geboren worden of natuurlijk al geboren zijn. De babyhoroscoop laat unieke kenmerken zien, waar ouders al vrij snel herkenning in kunnen vinden bij hun eigen kindje. De praktische tips, die hier worden gegeven voor ouders met kindjes van een sterrenbeeld Weegschaal, kunnen worden aangewend in de omgang met de kinderen.

Eigenschappen sterrenbeeld Weegschaal

Baby’s met het sterrenbeeld Weegschaal kunnen al snel de mensen in hun omgeving om hun kleine priegelige vingertjes winden. Charme is hierbij het sleutelwoord, want de tevredenheid en rust die van deze kleine Weegschaaltjes afstraalt in combinatie met een betoverende glimlach doet iedereen als vanzelf smelten.

Van kleins af aan zullen de baby’s met het sterrenbeeld Weegschaal goed eten en zich ontwikkelen tot een gezond en levenslustig kindje, dat overigens heerlijk kan wegdromen en zich prima kan vermaken door alleen te spelen. De eerste stapjes van een baby kunnen wat langer op zich laten wachten, want de babyhoroscoop Weegschaal laat zien, dat deze kindjes zich liever zolang mogelijk laten dragen.

babyhoroscoop sterrenbeeld weegschaal

Op school zullen de kinderen zich prima ontwikkelen en schrijven is een van de favoriete vakken. Alleen het gebrek aan concentratie kan de kinderen met dit sterrenbeeld nog wel eens parten spelen, zodat er niet raar op moet worden gekeken dat deze kindjes niet bovenmatig zullen presteren tijdens de schoolperiode.

De kinderen met dit sterrenbeeld hebben op het gebied van keuzes maken vaak tijd nodig, maar dat komt omdat deze kinderen veel tijd nodig hebben om alles tegen elkaar af te wegen.

Tips voor ouders van een Weegschaal

Ouders met een kindje met dit sterrenbeeld kunnen hen de nodige rust en ontspanning geven, waarbij het luisteren naar muziek een positieve invloed zal hebben. Het is aan te raden om de kleine Weeschaal-kinderen de nodige vrijheid en privacy te gunnen. Kindjes met het sterrenbeeld Weegschaal zijn gevoelig voor schouderklopjes en complimenten, waardoor ze meer gemotiveerd zijn om actie te ondernemen. Het is niet aan te raden om ze te dwingen een keuze te maken of er een tijdsdruk op te leggen, want daarvan raken de kinderen gefrustreerd. Geef hen de tijd en de vrijheid om zelf keuzes te maken.

baby op een weegschaal