Reviews

Review: Hangloose Baby – boxkleed en babyhangmat in één

Nog voordat onze baby geboren was werd me gevraagd of ik de Hangloose Baby wilde testen: een boxkleed en een babyhangmat in één. De ontwerpers van de Hangloose – vijf vaders uit Scheveningen – wonnen dit jaar de Baby Innovation Award 2016. Een boxkleed dat om te vormen is tot een hangmat, dat maakte me nieuwsgierig. Die wilde ik graag testen! 

ervaring Hangloose baby Meer Voor Mama's

Op een zaterdag gaat de bel en staat de pakketbezorger voor de deur. Ik heb toch niets besteld de afgelopen dagen? Nieuwsgierig maak ik het grote platte pak open en vind daarin de Hangloose Baby hangmat: een boxkleed en babyhangmat in één. Twee dingen vallen me gelijk op:

 1. De Hangloose Baby is dun maar stevig, en gemaakt van het zachtste materiaal dat ik ooit bij een boxkleed gevoeld heb.
 2. Het ziet er prachtig uit! Er lopen mooie stiklijnen door de bovenlaag van het boxkleed waardoor het er erg design uitziet. Een box is meestal geen aanwinst voor je woonkamer, maar dit boxkleed laat hem er hip uitzien.

Hangloose Baby: design boxkleed en ergonomische hangmat

De Hangloose Baby is bedacht en ontworpen door vijf vaders uit Scheveningen en wordt gemaakt in verschillende mooie kleurencombinaties. De onderkant heeft een leuke print die verschilt per kleur. Ik koos voor de lichtgrijze uitvoering, die past het best bij ons interieur.

Behalve boxkleed of speelkleed is het dus ook een hangmat. Het kleed wordt geleverd met vier spanbanden, die je bevestigt aan de vier hoeken van je box. De uiteinden van banden kun je vastmaken aan de stevige onderlaag van het kleed, waardoor hij zich omvormt tot een hangmat. Door de stiklagen in het kleed kun je deze zo omvormen en vouwen dat het een knus en veilig nestje wordt. Je baby ligt dan lekker op de zachte bovenlaag en door de versteviging in de onderste laag van het kleed ligt je kindje in een veilige lighouding. Overigens is de hangmat in hoogte te verstellen, zodat je zelf kunt kiezen hoe hoog of hoe recht je baby komt te liggen. In de vorm van de hangmat is de Hangloose Baby geschikt voor baby’s van 0 – 3 maanden; zodra je kindje gaat rollen is hij niet meer geschikt als hangmat.

Hangloose Baby boxkleed

Hangloose Baby hangmat

Mijn ervaring met de Hangloose Baby

Richting het einde van mijn zwangerschap zet manlief de box weer in elkaar en kan ik eindelijk de Hangloose Baby erin leggen. Wat staat het mooi! Omdat de kleur neutraal is overheerst het niet in de woonkamer, en dat wilde ik graag. Van familie en vrienden krijgen we er veel complimenten over.

En dan de transformatie van boxkleed naar hangmat. Dat blijkt niet zo moeilijk en is in een handomdraai gedaan. Onze box heeft vrij brede spijlen in de hoeken, maar gelukkig passen de spanbanden er gewoon omheen. Ik vraag me wel af of dat bij iedere box, bijvoorbeeld met ronde hoeken, zal werken. De gebruiksaanwijzing is gelukkig duidelijk, en na vijf minuten hangt er een mooie hangmat. Nu alleen nog een baby om erin te leggen.

Vier lange weken later wordt eindelijk onze dochter geboren! Ik leg haar met een gerust hart op het zachte kleed en in de hangmat lijkt ze het ook prima naar haar zin te hebben. Ze ligt er heerlijk stabiel en geborgen in doordat je het kleed om haar heen kunt vouwen, zo wordt het een mooi nestje speciaal voor haar. In haar wiegje wil ze nog weleens onrustig slapen of niet in slaap vallen, maar in de Hangloose Baby slaapt ze heerlijk of kijkt ze rustig rond.

Eindconclusie: ik ben héél erg blij met de Hangloose Babyhangmat!

Verkoopinformatie Hangloose Baby

De Hangloose Baby is in verschillende kleurcombinaties en kost €98,00. Je kunt de baby hangmat kopen bij diverse babyspeciaalzaken en op de website van Hangloose zelf.

Volg alle nieuwe ontwikkelingen en like de Facebookpagina van Hangloose Baby!

boxkleed-dark-heather-grey-blueboxkleed-dark-heather-grey-pink

boxkleed-light-heather-greyboxkleed-ecru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Hangloose Baby. Alle meningen en bevindingen over dit product zijn van de schrijver van dit blog.

Vorige bericht Volgende bericht
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reacties op Facebook

78 Reacties

 • Avatar
  Reageer Lisette oktober 16, 2016 at 20:58

  WoW dit vind ik echt een super uitvinding! Wij verwachten in januari ons eerste kindje en van de hangloose zou ik graag gebruik willen maken

 • Avatar
  Reageer Annemarie oktober 16, 2016 at 20:59

  Heel graag!!! Voor mn schoonzus ziet er super chill uit!

 • Avatar
  Reageer Maud oktober 16, 2016 at 21:17

  Dit vind ik nou nog eens een uitvinding! Ik denk dat ons kleintje daar heerlijk in zou liggen! Geweldig!

 • Avatar
  Reageer Carola oktober 16, 2016 at 21:19

  Wauw, wat gaaf!! Ik ben in verwachting van ons eerste kindje en eind februari uitgerekend. Wij hebben onze box al staan, de aanstaande papa kon niet meer wachten nu wij sinds vrijdag weten dat wij een meisje verwachten! De hangloose lijkt ons heerlijk voor onze kleine meid! Daarbij ga ik als fotograaf vast veel foto’s maken van de kleine en dan natuurlijk ook wanneer ze heerlijk en tevreden op de hangloose ligt!

 • Avatar
  Reageer Ashley O. oktober 16, 2016 at 21:24

  Geniaal dit! Mijn zoontje van 5 maanden wil het liefst alles zien om hem heen en in de box raakt hij daar erg gefrustreerd over omdat dit dan niet lukt. Met dit hangkleed ligt hij net wat hoger en kan hij meer zien. Ik denk dat hij het fantastisch gaat vinden, naja vooral ik dan ;). Scheelt mij weer wat gemopper op een dag 🙂

 • Avatar
  Reageer Wendy Schrieks-de Bruine oktober 16, 2016 at 21:58

  Ik zou deze graag winnen voor ons meisje van 5 maanden! Ziet er super uit en denk dat ze hier heerlijk in kan wegdromen:-) Liefst de variant met roze:-)

 • Avatar
  Reageer Rianne Langelaar oktober 16, 2016 at 22:06

  Wat een uitvinding zeg, die vaders hebben nog ’s ideeen! Lijkt me heel fijn voor onze kleine meid. De hangmat is ook erg fijn dat ze dan niet op de wat hardere ondergrond van de box ligt. Maar het ziet er ook gewoon heel erg lief uit, als je kleintje zo ligt te genieten.

 • Avatar
  Reageer Ilona Pellikaan - van Hellemond oktober 18, 2016 at 09:08

  Op 3 februari 2017 verwachten wij ons eerste kindje. Omdat we natuurlijk het beste willen voor ons kindje zouden wij het super vinden om de hangloose te winnen.

 • Avatar
  Reageer Alice oktober 18, 2016 at 09:08

  Wat gaaf!!! Hij ziet er super mooi en comfortabel uit voor ons meisje wat we eind november verwachten.

 • Avatar
  Reageer Kim Kockelkorn oktober 18, 2016 at 09:10

  Voor ons lief wondertje dat over 3 maanden komt :). Ons eerste kindje en wat is Papa betrokken en trots, wat mooier dan zo’n prachtig boxkleed dat door papa’s ontworpen is. Hartstikke stoer, iets wat papa’s ook zeker heel leuk vinden. En natuurlijk heerlijk voor ons kindje!

 • Avatar
  Reageer Jorieke oktober 18, 2016 at 09:13

  O wauw!! Hier zou mijn zoontje erg blij mee zijn, hij vindt het heerlijk om te deinen en in een (veilige en mooie!!) hangmat met bewegingsvrijheid is dat natuurlijk fantastisch…

 • Avatar
  Reageer Sabina oktober 18, 2016 at 09:13

  Dit lijkt mij helemaal geweldig voor ons mannetje die wij begin januari verwachten Ben hard op zoek naar een hangmat voor in de box maar deze ziet er wel heel comfortabel uit Niet dat ze zo opgevouwen liggen. Hoop dat we hem winnen

 • Avatar
  Reageer Christine oktober 18, 2016 at 09:14

  Dat is pas leuk. Kan ze ook heerlijk ‘hangen’ als papa weer op de bank hangt. Én vanuit de hanger lekker naar buiten kijken waar de vogels van onze druif onder het afdak smullen. Jolien zal in de wolken zijn, als ze zweeft op haar eigen wolkje.

 • Avatar
  Reageer Ivanke oktober 18, 2016 at 09:15

  Ja super, die zou ik graag in huis hebben, zodat onze kleine man lekker kan chillen in de box! 12 nov ben ik uitgerekend, dus komt goed van pas.

 • Avatar
  Reageer margit tromp oktober 18, 2016 at 09:16

  Helaas is mijn zoontje er te groot voor, maar mijn schoonnichtje verwacht in december haar eerste kindje.
  Ik zou heel graag de hangeloose met roze print willen winnen voor haar kleintje.

 • Avatar
  Reageer Sandra oktober 18, 2016 at 09:18

  Onze kleine Sem is gek op wiegen en schommelen. De hangmat zou echt een aanwinst zijn voor hem en ons. Em de licht grijze zou super mooi staan in ons interieur

 • Avatar
  Reageer Marlynn Vermeer oktober 18, 2016 at 09:20

  Ik zou deze heel graag willen voor onze kleine meid, die we half november verwachten. Zo kan ze lekker liggen de eerste weken en later lekker op spelen!

 • Avatar
  Reageer Rianne oktober 18, 2016 at 09:21

  Wat een super gaaf kleed! Ik had het nog nooit gezien, maar ben nu al verkocht! Mijn zoontje van net 4 maanden zal het geweldig vinden om hier op te liggen. Heb het een keer geprobeerd met een draagdoek en die in de box vastmaken als hangmat, maar dat viel niet mee. Hij lag heerlijk en viel vrijwel direct in slaap. Maar een veilig gevoel gaf het niet voor mij. Het zag er niet stabiel uit. Met dit kleed moet het zeker lukken en wie weet in de toekomst voor een broertje of zusje.

 • Avatar
  Reageer Marlène Dassen oktober 18, 2016 at 09:30

  Ik was sceptisch over de hangloose baby . Had er al een paar afbeeldingen van gezien en zag de meerwaarde er nog niet echt van in. Maar na het lezen van jouw verhaal denk ik, he daar is over nagedacht. Die mannen hebben het misschien toch wel eens goed bedacht en uitgevoerd. Onze zoon wordt in januari verwacht en de box staat al een tijdje klaar maar misschien dat er nu toch wel een hangloose bij zou moeten komen. Weet niet of ik er dat bij manlief door heen krijg dus hoe leuk zou het zijn om hem te winnen en onze zoon heerlijk te laten relaxen tijdens de koude winter dagen.

 • Avatar
  Reageer M. Haarsma oktober 18, 2016 at 09:34

  Wat een prachtige uitvinding! Lijkt mee heerlijk voor m’n kleine man die op 5 februari verwacht wordt. Ons eerste kindje en eerste kleinkind voor de opa’s en oma’s! ♥ Hij zal vast heerlijk kunnen genieten van die mooie kleed!

 • Avatar
  Reageer Sanne oktober 18, 2016 at 09:39

  Wauw! wat zou ik die graag winnen voor ons eerste kindje die in december word geboren
  Ik zou het super tof vinden om zo iets moois te winnen in de kleur grijs

 • Avatar
  Reageer Sabine oktober 18, 2016 at 09:52

  Super tof! Wat een mooie boxkleed en dan ook nog te gebruiken als hangmat. Zeker een aanwinst voor je baby uitzet. Zou geen reden weten waarom je dit niet wilt hebben.
  Lijkt me geweldig voor onze 1ste dochter en al haar (nog te ontwikkelen) broertjes en/of zusjes.

 • Avatar
  Reageer Linda oktober 18, 2016 at 10:04

  Super gaaf voor mijn zoontje die over 6 weken geboren zal zijn. Dan kan hij heerlijk wegdromen in de Hangloose Baby! En mama geniet ervan dat het er ook nog mooi uitziet

 • Avatar
  Reageer Sabine oktober 18, 2016 at 10:05

  Zou graag mee doen. Mijn mannetje is heel onrustig en bewegelijk. Zo te zien ligt hij in deze hangmat toch comfortabel, knus en geborgen waardoor hij hopelijk wat vaker zijn rust kan vinden

 • Avatar
  Reageer jennifer schwarze oktober 18, 2016 at 10:05

  Nog niet eerder had ik gelezen over de hangloose, wat een leuke, mooie en heerlijke uitvinding. Ik ben nu zwanger van ons 3e kindje en ook nog op zoek naar een boxkleed want we hadden bij onze verhuizing alle babyspullen al weg gedaan… Het lijkt mij heerlijk om ons kleintje straks op de hangmat zo lekker te zien relaxen. Het ziet er ook stabiel uit en door de review ben ik nog enthousiaster geworden. Persoonlijk vind ik de licht grijze met turquoise onderkant de mooiste.

 • Avatar
  Reageer Astrid van der Laan oktober 18, 2016 at 10:08

  Toen ik voor het eerst hoorde van de Hangloose dacht ik dat het eigenlijk weer een product was dat misbaar zou zijn als babyuitzet.. Maar nu ik jouw verhaal heb gelezen ben ik conpleet om en is het nu onmisbaar! Onze zoon kan heel slecht tegen prikkels en komt ook moeilijk in slaap (zowel overdag als s’nachts) en nu wil ik hem niet altijd in zijn bedje leggen want dat vind ik zo sneu.. Wat zou de Hangloose een uitkomst zijn om hem in de woonkamer te laten slapen!

 • Avatar
  Reageer Jessica Dankelman oktober 18, 2016 at 10:16

  Lijkt me “ECHT” IDEAAL zo’n ♥Hangloose♥ Baby Box-Kleed!!!

 • Avatar
  Reageer Evelien Aartman oktober 18, 2016 at 10:30

  Super leuk idee van die vijf vaders uit Scheveningen! Graag zou ik mijn baby hier in willen laten relaxen. Ik verwacht in januari mijn 1e kindje na jarenlang in het ziekenhuis te hebben gelopen voor mijn kinderwens. Ik ben super blij dat ik nu in verwachting ben van een klein dametje! Deze gave hangmat zou ik heel graag willen voor mijn wondertje!

 • Avatar
  Reageer Eline oktober 18, 2016 at 10:36

  Ik zou hem heel graag cadeau doen aan mijn schoonzusje en zwager! Zelf heb ik het niet heel breed en kan hem dan ook niet zelf voor ze aanschaffen helaas, maar ik weet zeker dat ik hun eerste kindje in februari (en natuurlijk ook zijn ouders) er heel blij mee kan maken! Zou en super cadeau zijn voor op het kraamfeestje! Pure verwennerij voor ons neefje!

 • Avatar
  Reageer Miranda van Lint oktober 18, 2016 at 10:41

  Jaaa lijkt me HEERLIJK liggen voor mijn pasgeboren zoontje van 7 weken

 • Avatar
  Reageer Annalies Stuiver-Dolstra oktober 18, 2016 at 10:43

  Supergaaf!!! En wat een leuke kleurtjes ook! Wat zou het geweldig zijn als ons 1e kindje, wat wij in januari verwachten hier heerlijk in kan ontspannen. Lekker hangen

 • Avatar
  Reageer Karin van Soest oktober 18, 2016 at 10:56

  Het lijkt me een geweldig kado voor mijn nicht. Zij heeft een baby met een beperking, waardoor de kleine weinig bewegingsvrijheid kent. De hangmat is voor de kleine ideaal om haar armen en benen te (leren) bewegen met volledige ondersteuning van de rug en billen. En dat zonder risico om om te vallen! Dat gun ik haar van harte. Jullie ook?

 • Avatar
  Reageer Sara oktober 18, 2016 at 11:02

  Super super super gaaf !
  Dit winnen, zou mijn hele zwangerschap goedmaken ! En het is natuurlijk super fijn voor mijn kleine die er binnenkort aankomt. Buiten het feit dat het een mooi design is, ben ik ook nog eens fan van ergonomisch dragen en laat dit nou net een ergonomische hangmat en boxkleed in 1 zijn ! Echt een dikke duim voor de designer.
  Voor de rest gun ik het echt iedereen ! ❤️

 • Avatar
  Reageer Annelous oktober 18, 2016 at 11:05

  Dat is nog eens een uitvinding, dat niemand dit eerder bedacht heeft :-). Gelet op dat onze zoon vaak onrustig slaapt zou dit wel eens iets kunnen zijn wat kan helpen. Ik ben erg gecharmeerd van de grijs met turquoise kleur, al zijn alle kleuren leuk. Ik zou m graag voor jullie testen en mijn ervaring delen!

 • Avatar
  Reageer Marit oktober 18, 2016 at 11:14

  Super tof! Ik wil hem graag winnen voor ons zoontje waar ik 24 december van uitgerekend ben. Ons nieuwe huis is nog steeds niet klaar en daar kunnen we pas een week van tevoren in dus de verhuizing en het klussen wordt een erg dure klus met veel spoed en stress en dit boxkleed is mooi neutraal dus past er in ieder geval goed bij ons dan hopelijk mooie nieuwe huis en lijkt me heerlijk voor de baby om in te relaxen als ik druk bezig ben met verhuisdozen of bijkomen van alles!

 • Avatar
  Reageer Ankie oktober 18, 2016 at 11:17

  Supergaaf! Dan wordt in de box liggen echt een feest voor mn dochtertje van een half jaar en toekomstige broertjes of zusjes

 • Avatar
  Reageer Viola oktober 18, 2016 at 11:23

  Ze zijn allemaal leuk! Krijgen we er dan ook een voor volwassenen bij? Straks worden wij nog jaloers op onze kleine. Als we niet een van de gelukkige zijn, dan weet ik in ieder geval een leuk Kerstcadeau. @opaenoma, doe mij die grijze maar…

 • Avatar
  Reageer melissa van de belt oktober 18, 2016 at 11:31

  Graag! Na een moeilijke start in het begin van onze zwangerschap verwachten we onze kleine in december. Met deze Hangloose kan de kleine gelijk genieten!

 • Avatar
  Reageer Samantha Vogels oktober 18, 2016 at 11:38

  Erg mooi, zou deze graag winnen in roze voor ons kleine prinsesje wat we over 2 weekjes verwachten. Kan ze heerlijk in relaxen dan.

 • Avatar
  Reageer Petra Lagerwerf oktober 18, 2016 at 11:50

  Jaaa, wat gaaf! Dat miste ik bij onze dochter heel erg in de box: een hangmat. Nu in verwachting van een zoon dus een ideaal excuus om voor een mooie groene of blauwe te gaan!! 🙂

 • Avatar
  Reageer Erin oktober 18, 2016 at 11:51

  Oohh deze zou ik graag willen winnen voor onze man die wij verwachten rond 5 december. Door een groeiachterstand van de kleine is het belangrijk dat hij een fijn en veilig nestje krijgt, de Hangloose zou hier perfect voor zijn 😀

 • Avatar
  Reageer Sam oktober 18, 2016 at 11:53

  Lijkt me n handig ding. Misschien dat me pasgeboren meid hierin wel rustig zelf in slaap valt. Nu slaapt ze alleen als ik er draag en dat wordt steeds lastiger nu ze groeit en met mn herstellende buikwond ..

 • Avatar
  Reageer V von kriegenbergh oktober 18, 2016 at 12:10

  Ik zou super graag willen winnen voor mij dochtertje van 2.5 maand. Ze vind het heerlijk om daar in te liggen!

 • Avatar
  Reageer Deborah oktober 18, 2016 at 12:24

  Ik ben fan! Vind hem super leuk, stoer, lief en ziet er gewoon mooi uit! Deze wil ik vanaf januari 2017 wel in onze box hebben voor onze kleine!

 • Avatar
  Reageer Hus oktober 18, 2016 at 12:37

  Ik ken dit boxkleed via jullie facebook pagina. Mijn vriendin is er ook super blij mee. In december verwachten wij ons eerste kindje. Zou het zelf ook heel graag willen gebruiken!

 • Avatar
  Reageer Rianne oktober 18, 2016 at 13:09

  Super leuk voor onze zoon of dochter om lekker in te liggen strakjes!!

 • Avatar
  Reageer Brenda Overduin-Milatz oktober 18, 2016 at 13:38

  Ooooh, deze zou ik zó graag winnen voor onze kleine dwarsligger (in twee weken tijd al twee keer een versie gehad i.v.m. het volledig overdwars liggen van de kleine boef)! Ik zie net dat de uiterste datum van deelname (23 oktober) ook mijn uitgerekende datum is! Maximaal de week erna zou onze kleine er al in kunnen liggen, omdat ze me i.v.m. ’n hernia die ik in de 38e week heb opgelopen niet langer dan ’n week over tijd willen laten lopen. Lijkt me super om deze prachtige hangloose te mogen winnen! 😀

 • Avatar
  Reageer jessica van der Horst oktober 18, 2016 at 14:28

  Love this! Heather grey past het beste bij ons maar ze zijn werkelijk allemaal schitterend!

 • Avatar
  Reageer Ellen oktober 18, 2016 at 16:03

  Ik vind hem stoer en handig! Daarnaast vindt mijn vriend het vast een leuke gadget! Deze wil ik wel in onze box voor ons eerste kindje dat we in januari 2017 mogen verwelkomen!

 • Avatar
  Reageer Janne Buijs oktober 18, 2016 at 16:51

  Wat een uitvinding door Scheveningse papa’s! Daar moet onze Scheveningse baby wel van kunnen genieten!n

 • Avatar
  Reageer Danielle oktober 18, 2016 at 17:39

  Zou helemaal geweldig zijn voor ons mannetje de ieder moment geboren kan worden.. ziet er echt gaaf uit! Ik ben 25 oktober uitgerekend zou echt super zijn!! Wij gaan duimen

 • Avatar
  Reageer Stella Koolma oktober 18, 2016 at 18:10

  Wat zou dit ontzettend fijn zijn voor onze kleine Björn, net 3 weekjes oud. Hij is iets te vroeg geboren en hij wil alleen slapen als hij warm geborgen ergens in ligt of bij ons op schoot. Maar plat in zn bed of box echt niet. ’s Nachts wordt hij ingebakerd en overdag ligt hij vooral bij ons of in de kinderwagen. Wat zou dit een heerlijke oplossing zijn voor ons aangezien we onze aandacht moeten verdelen, zo hebben we onze handen iets meer vrij voor zijn grote broer.

 • Avatar
  Reageer Danielle oktober 18, 2016 at 19:14

  Zou super zijn voor ons mannetje die ieder moment geboren kan worden.
  Ik ben 25 oktober uitgerekend wij duimen! 🙂

 • Avatar
  Reageer Janita de Hamer oktober 18, 2016 at 20:29

  IK DOE GRAAG MEE MET DEZE WIN ACTIE! IN MAART VERWACHTEN WE ONS DERDE KINDJE, EN IK BEN NOG OP ZOEK NAAR EEN BOXKLEED EN EEN HANGMATJE VOOR IN DE BOX! DUS DIT ZOU ECHT GOED VAN PAS KOMEN

 • Avatar
  Reageer Daphne de Wijs oktober 18, 2016 at 22:59

  Niet voor mij maar graag voor me zus wil ik hem winnen! Mijn kleine meid komt in Januari en als deze mujn zus goed bevalt koop ik hem zelf. Wat een top uitvinding!

 • Avatar
  Reageer Geke Huttenga oktober 19, 2016 at 10:59

  Supermannen die dit hebben uitgevonden! Eind november verwachten we ons tweede kind. Bij de oudste, onze Judith, misten we echt zoiets. In de box leggen is nog te plat en hard de eerste maanden, dus deden we het met het voedingskussen om haar heen in combinatie met dekentjes. Dat hoeft nu niet meer! Echt super! Zo kan de kleine straks lekker liggen én bij ons in de buurt zijn 🙂 Ik kijk er nu al naar uit!

 • Avatar
  Reageer H. Gevenc oktober 19, 2016 at 13:32

  Wat leuk! Zou mijn baby daar in wel slapen? Ik wil het graag proberen.

 • Avatar
  Reageer Viv oktober 19, 2016 at 14:55

  onze zoon wil het liefste gewiegd worden. dus met deze hangmat/boxkleed zou het super zijn dan hebben we iets meer de handen vrij voor onze andere meid.
  in de hangmat lig je nooit niet helemaal stil en heb je altijd een zomers gevoel!
  ons mannetje is een vrolijke jongen die het verdient om in de watten gelegd te worden.

 • Avatar
  Reageer esther oktober 19, 2016 at 18:45

  lijkt me super! ons 2e kindje komt pas in april, maar we zijn nu natuurlijk al op zoek naar DE leukste items voor de kleine!

 • Avatar
  Reageer Malou van Etten oktober 19, 2016 at 19:40

  Voor ons toekomstige meisje een super boxkleed! Heerlijk chillen in de hangmat. Zacht, fijne houding, veilig en ook nog hip en mooi:). Wat willen we nog meer ;). Hopelijk kan ons schanulleke in maart er heerlijk van genieten ;)!

 • Avatar
  Reageer R. Bakker oktober 20, 2016 at 15:20

  Mijn man is rug patiënt. En we hebben een hangmatje gekregen wat niet handig is. Aangezien de bodemplaat naar beneden moet en dan kan mijn man er slecht bij. Dit lijkt me een fantastisch oplossing. Aangezien onze kleine meid het heerlijk vind om in de hangmat te liggen. En mijn man haar graag eruit wil kunnen pakken.
  Na 8 jaar en 6 icsi pogingen hebben we eindelijk ons wondertje.

 • Avatar
  Reageer Sophia oktober 21, 2016 at 09:47

  Ik doe graag mee met de winactie voor onze kleine die we in december verwachten. Lijkt me heerlijk zo’n hangmat. En ’t klinkt simpel om te bouwen 🙂

 • Avatar
  Reageer Eveline Lambers oktober 21, 2016 at 09:51

  Wat een mooie uitvinding! Wat zijn papa’s toch helden 🙂
  Onze tweede meid is onderweg en tijdens mijn verlof gaan we verbouwen. Deze hangmat zou dan een uitkomst zijn zodat onze kleine meid toch kan relaxen tussen het tumult. De donkerblauwe versie met roze onderkant vind ik super mooi!

 • Avatar
  Reageer Simone oktober 21, 2016 at 09:51

  30 december 2016 ben ik uitgerekend en dan wil ik natuurlijk dat mijn kleintje een heerlijk warm en relaxed leventje krijgt. hangen in deze super gave hangmat hoort daar bij. Daarbij is het voor mijn pijnlijke rug en bekken ideaal om mijn kleintje wat hoger te hebben liggen.

 • Avatar
  Reageer kenswiel oktober 21, 2016 at 10:00

  Net bevallen van een gezonde meid. Ze vind het heerlijk om in een foetus houding te liggen. Deze stijlvolle boxkleed maar vooral de hangmat zal bijdrage aan het aangename gevoel mbt tot de voorkeuspositie van mijn meisie

 • Avatar
  Reageer Giovanka oktober 21, 2016 at 10:41

  Wat een mooie en handige boxkleed/ hangmat! Ik ben toevallig nog op zoek naar een boxkleed voor onze kleine waarvan ik in januari ben uitgerekend. Het wordt onze derde kind, maar eerste dochter en de darkgrey /roze versie zou echt mooi in de woonkamer staan. ❤

 • Avatar
  Reageer Elianne oktober 21, 2016 at 11:15

  Graag zou ik dit boxkleed/hangmat willen winnen, omdat ik tot nu toe nog geen 1 boxkleed tegen ben gekomen die ik leuk vind…
  Deze vind ik wel enorm leuk, maar vanwege de vele uitgaven door de komst van de baby hebben we even niet het budget voor dit boxkleed. Het zou daarom super leuk zijn om hem te winnen!

 • Avatar
  Reageer JolandaNievaart oktober 21, 2016 at 11:56

  Wat zou dat een mooi kado zijn voor mijn kleindochter. Ik word in februari voor het eerst oma. Supertrots ben ik al. En met zo’n Hangloose zou ik mijn dochter nog gelukkiger kunnen maken.

 • Avatar
  Reageer Vanessa Raffaela oktober 21, 2016 at 14:10

  Dit klinkt als een zeer fijn product! In mei ben ik uitgerekend, dus ik verheug mij nu al op het aankopen en proberen van nieuwe babyspullen.

 • Avatar
  Reageer Vlijtig Liesje oktober 21, 2016 at 14:51

  Wat een leuk product. Het lijkt me heerlijk voor baby’s! Zouden ze er ook eentje maken voor volwassenen ; ) ?

  • Avatar
   Reageer Margot oktober 21, 2016 at 16:25

   Haha! Nou, ik zou ‘m meteen bestellen!

 • Avatar
  Reageer Renee oktober 21, 2016 at 21:08

  De hangloose staat hier met stip boven aan het wensenlijstje voor onze baby die rond januari verwacht wordt. Het zou natuurlijk heel gaaf zijn als ook ik hem al eerder in de box kan hangen, zodat hij/zij er gelijk vanaf het begin van kan genieten.

 • Avatar
  Reageer Lise oktober 22, 2016 at 09:02

  Wat een mooie uitvinding! Ik ben momenteel zwanger van een (nu al druk in de weer) jongetje. Bij ons staat de box vrij aanwezig in de kamer en zo’n prachtig kleed zou mooi in ons interieur staan. Lijkt me heerlijk voor zo’n kleintje!!

 • Avatar
  Reageer Nicole oktober 23, 2016 at 09:26

  In maart verwacht ik mijn eerste kindje, hierdoor ben ik al volop aan het shoppen voor mijn kleine man. De Hangloose hangmat had ik al gespot toen ik net een klein maandje was .. ik dacht die moet ik hebben!! Maar wilde wachten tot ik meer zekerheid had .. nu is dat eindelijk zover. Meneer is aan het schoppen, wanneer ik hem weer voorbij zie komen op het internet (is dit een voorteken dat hij er graag in wilt liggen en mij een hint geeft??) Wat zou het leuk zijn om dit gevoel te kunnen verwerkelijken en mijn liefde alles te kunnen geven wat hij verdient een mooi begin voor 2017!!

 • Avatar
  Reageer Lonneke oktober 23, 2016 at 10:16

  37 weekjes ben ik nu en ik kan niet wachten tot ik de kleine in mijn armen kan houden… hem bewonderen vanuit deze gave hangmat zou natuurlijk helemaal tof zijn :).

 • Avatar
  Reageer Anouk oktober 23, 2016 at 20:00

  Super leuk! Dit jaar hebben mijn vriend en ik een half jaar door Azië gereisd en zelf ervaren hoe heerlijk het is om in een hangmat te liggen. Tijdens deze reis ben ik zwanger geraakt en 9 december verwachten wij ons zoontje :-). Het zou super tof zijn als hij dan ook lekker kan dromen in zijn eigen (liefst turquoise) hangmat!

 • Avatar
  Reageer Patricia oktober 23, 2016 at 22:10

  Begin volgend jaar verwacht ik eindelijk mijn eerste neefje. Nu al een druktemaker volgens mijn zus. Mijn zus is al sinds het begin van haar zwangerschap helemaal weg van deze hangmat en ik zou natuurlijk een geweldige start als tante maken als ik deze voor haar zou winnen 😉

 • Avatar
  Reageer Nadia oktober 23, 2016 at 23:58

  Mijn schoonzus gaat over …3 maanden bevallen. Dit zou een geweldig kraamcadeautje kunnen worden! Ik doe graag mee.

 • Plaats een reactie