Ontroerende fotoserie van ontmoeting met adoptiekindje

Margot - 01-08-2015
11794530-10154116625778266-3889491613094006596-o

Fotografe Kirsten Anne legt onder andere bruiloften, verlovingen en pasgeboren baby's vast op de gevoelige plaat. Maar een adoptie stond al lange tijd op haar verlanglijst. Onlangs was het zo ver: ze mocht het moment vastleggen dat haar beste vriendin en haar partner hun baby Tilly Pearl gingen ophalen. Van het slopende wachten tot het eerste moment dat ze hun dochter in hun armen houden: Mooier dan dit wordt het vandaag niet, dit is écht liefde op het eerste gezicht.  Het wachten tot je eindelijk je kindje mag ontmoeten, dit moment is zo mooi vastgelegd in deze foto. De spanning en verwachting, het wegdromen naar het moment dat je eindelijk je baby in je armen mag houden. Je kunt de spanning bijna voelen. 

wachten-ziekenhuis


Daar is ze eindelijk, het kleine bundeltje geluk. Zoveel emotie in deze foto dat ik elke keer weer ontroerd raak als ik het zie.                 

eerste-ontmoeting

Het allermooiste moment: je baby voor het eerst in je armen sluiten. En als de wens zo groot is, is dit moment misschien nog wel veel intenser. Prachtige foto.  

eerste-keer-vasthouden


Daar is papa!

papa-en-kind


Eindelijk samen, eindelijk een gezin vormen.

ouders-en-kind


Een gelukzalige lach bij papa en mama, en het nieuws moet natuurlijk gedeeld worden met iedereen.

mama-en-kind

Lees ook onze blogserie De Weg Naar Adoptie

De weg naar adoptie #1: In blijde afwachting De weg naar adoptie #2: we zijn goedgekeurd! De weg naar adoptie #3: de kinderkamer inrichten, blauw of roze? De weg naar adoptie #4: de intake bij het adoptiebureau De weg naar adoptie #5: Onze wens even pauzeren  Alles over adoptie

Margot woont samen met haar vriend en hun zoontje. Met een achtergrond in media en marketing is ze nu de drijvende kracht achter MeerVoorMamas.nl. Woont in de stad, maar komt graag in het groen. Houdt van reizen, leuke nieuwe plekjes ontdekken (vooral waar je kunt eten) en bevindt zich het liefst aan/op/in het water.
lees meer blog's van Margot

Ook veel gelezen:
Social
Partners