6 x Hartige hapjes voor Sinterklaasavond

Het huis is versierd, de Sinterklaasmuziek staat aan en natuurlijk staat er ook allerlei lekkers op tafel. Pakjesavond! Natuurlijk horen daar zoetigheden bij zoals chocolade, kruidnoten en marsepein. Maar wil je nog iets meer uitpakken, met ook hartige hapjes? Dit...

Mijn bevalling: Zo had het niet moeten gaan, kleintje

Het is een warme zomermiddag, ik zwaai mijn schoonmoeder uit nadat ze mij heeft geholpen met schoonmaken. Daarna wil ik verder gaan met het uitzoeken en opruimen van mijn CD’s. Zo'n typisch nutteloos klusje voor in je laatste verlofdagen. Maar ik voel me niet zo...

De 11 leukste sinterklaas surprises

Yes, we mogen weer! Lootjes trekken, op pad voor de leukste cadeautjes, je hoofd breken over gevatte zinsneden die op elkaar rijmen en.. Sinterklaas surprises maken. Argh! Surprises maken voor Sinterklaas kan ik altijd enorm tegenop zien. Maar misschien vind jij het...

Onze kinderen die de wereld veranderen!

Kinderen zijn activistisch. Ze willen de wereld veranderen en ze weten ook precies hóe ze dat gaan doen. Mijn dochter doet deze maand een project voor school. Ze vormen een politieke partij, compleet met partijprogramma. Het belangrijkste punt is een beter milieu. De...

De weg naar adoptie #25: Ons gezinsleven is begonnen

Zodra ons zoontje ligt te slapen, rolt er een traan over mijn wangen. Een traan gevuld met blijdschap en verdriet. Zo mooi en onwerkelijk dat ik het kleine mannetje in dit grote bed nu mijn zoon mag noemen. Hij is er echt. Ons gezinsleven is begonnen. Het verdriet dat...

Papa’s. Ze zijn er om je te beschermen, voor de leukste kietelaanvallen en om avontuur mee op te zoeken. Vaders zijn superhelden en op Vaderdag mag iedereen, maar vooral hij, dat weten. Hoe laat je je vader op een persoonlijke manier weten wat hij voor je betekent? Door een persoonlijk vaderdagcadeau te geven dat speciaal voor hem is uitgezocht.

Is het papa’s eerste Vaderdag of wordt hij al een aantal jaar door de kinderen verrast met een ontbijtje op bed? Voor elke gelegenheid is er een passend en uniek cadeau. Je kunt van alles bedenken, van leuke cadeaus tot een mooi knutselwerkje met klei of misschien wel een combinatie van beiden. Heb je nog geen cadeau? Dan kunnen wij je helpen. Vijf tips voor een persoonlijk Vaderdagcadeau:

Een mok met foto voor Vaderdag

persoonlijk-vaderdagcadeau-mok-met-foto

Ontbijt op bed in stijl? Dat doe je natuurlijk met een mok met eigen foto. Jouw vader drinkt zijn bakkie koffie of thee voortaan uit een persoonlijk bedrukte mok. Jij ontwerpt de mok namelijk helemaal zelf met de naam van je paps en een lieve foto. Ga ook eens voor een kindertekening of foto van jullie samen, dat maakt het echt persoonlijk. Jouw unieke ontwerp maakt de mok een feestje om naar te kijken. De Vaderdag mok is gemaakt van kwaliteit keramiek en is vaatwasserbestendig, wel zo handig.

Stoere gepersonaliseerde sokken

Je bent helemaal de blits met een persoonlijk paar bedrukte sokken. Wie de sok past, trekt hem aan. Toch? Dan kun je maar beter kiezen voor een stoer paar dat je zelf hebt ontworpen voor Vaderdag. Zelf een uniek paar maken is heel makkelijk. Je voegt alleen jouw foto naar keuze toe in de online foto-editor. Je kunt jouw foto volledig op de sok laten drukken, maar wanneer je jouw foto toevoegt aan het design maakt deze een grappig patroon op de sok. Is je vader culinair? Kies dan voor het grappige patroon met de hamburgers. Maar voor de liefhebber van de speciaalbiertjes is er ook een patroon met bierpullen. Zo loopt paps er helemaal in stijl bij!

Het ‘Lieve papa’-boek

Wat is iets dat je altijd al tegen je vader wil zeggen, maar dat niet helemaal lukt omdat je de woorden er niet voor kan vinden? Met dit ‘Lieve papa’-boek kun je laten zien hoeveel jouw papa voor je betekent, want in dit boek wordt de bijzondere band tussen jou en je vader gevierd. Het staat vol met mooie voorbeelden van lessen die jij van je vader leert, maar ook met dingen die jij juist aan hém kan leren. Het boek is ook personaliseerbaar. Je kunt niet alleen namen toevoegen (tot maar liefst vier kindernamen), maar je kunt er ook een foto en persoonlijke boodschap aan toevoegen.

Papa’s eigen bierglas

persoonlijk-vaderdagcadeau-eigen-bierglas

Heeft jouw vader nog geen eigen bierglas? Dan is dit het perfecte cadeau voor Vaderdag dit jaar. Al die heerlijke biertjes wil je vader natuurlijk uit een mooi glas drinken! Je kan nu bierglazen laten personaliseren door de naam van je vader in het glas te laten graveren. Maar je kunt ook kiezen voor teksten zoals ‘Best dad’, ‘Voor de liefste opa’ en ‘Daddy cool’. Met behulp van meer dan 30 designs kun jij de tofste bierglazen laten personaliseren. Wat jij bedenkt, graveert YourSurprise met de nieuwste laserapparatuur in in verschillende soorten bierglazen. Tip! Vraag mama of ze er ook nog wat te drinken bij bestelt, zoals de pakketten met speciaal biertjes. Dat wordt smullen voor papa.

Sleutelhanger van leer met foto

Kan papa soms een sloddervos zijn en is hij altijd maar die autosleutels kwijt? Dan is een sleutelhanger dé oplossing. Met keuze uit meerdere sleutelhangers springt de leren sleutelhanger met foto boven alles uit. De imitatieleren details maken de sleutelhanger stijlvol maar jouw foto maakt het super persoonlijk. Zo wordt papa er elke dag aan herinnerd wat voor leuke kinderen hij heeft. Omdat het een klein cadeautje is, kun je er natuurlijk een prachtig cadeau van maken door het zelf in te pakken. Vergeet daarna niet waar je het cadeautje verstopt hebt hè?

Heb jij al een mooi cadeautje gespot om je vader of opa met Vaderdag te geven? Met deze speciale en persoonlijke Vaderdag cadeaus laat je je vader weten hoe belangrijk hij voor je is. Ben je er toch nog niet helemaal uit waar je je vader mee kan verrassen? Lees dan meer over de Vaderdagcadeaus op de blog van YourSurprise. Daar vind je allerlei persoonlijke Vaderdag cadeaus om dit jaar heel speciaal te maken.

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.