Een kinderverjaardag, housewarming, bruiloft, je eigen verjaardag: genoeg redenen om feest te vieren! En natuurlijk om uitnodigingen voor die feestjes te versturen, want het is nog steeds veel leuker om een echte kaart in je brievenbus te vinden dan een whatsappje of een e-mail. Op Kaartenhuis.nl vind je een enorme collectie met kaarten voor uitnodigingen, voor bijvoorbeeld je bruiloft, housewarming, kinderfeestje, communie, kraamfeest of high tea. Maar ook geboortekaartjes, verjaardagskaarten, kaarten met beterschapswensen en andere wenskaarten kun je daar zelf ontwerpen. Alle kaarten zijn te personaliseren en dat vind ik altijd net wat leuker dan een standaard kaartje.

We mochten zelf uitproberen hoe het werkt om op Kaartenhuis.nl een kaart te ontwerpen en te laten maken en dat komt nu echt precies op het goede moment.

Een paar maanden geleden kregen we de sleutel van ons nieuwe huis en onlangs zijn we verhuisd. Graag wilden we vrienden en familie ons nieuwe adres laten weten door middel van een verhuiskaartje. Op Kaartenhuis.nl vond ik heel leuke verhuiskaarten en ook uitnodigingen voor een housewarming die je zelf kunt maken met hun online kaartenmaker.

Goedkoop en snel zelf uitnodigingen maken

We mochten een kaart ontwerpen en er een aantal ontvangen om te versturen, dus ging ik op zoek naar een leuke verhuiskaart. Van elk type kaart is er op Kaartenhuis een uitgebreide collectie te vinden in diverse stijlen. Elke kaart is een template die je kunt aanpassen met een foto en tekst. Ik vond een kaart in een soort ouderwetse stijl, die ik wel vond passen bij onze nieuwe stek. Op de voorkant van de kaart kun je een foto uploaden en op zowel de voorkant als de achterkant tekst toevoegen. Je kunt het lettertype kiezen, de uitlijning en ook de kleur van de letters.

kaartenhuis-zelf-een-kaartje-maken

Ik koos ervoor om een foto van ons huis op de voorkant te uploaden, maar je kunt ook kiezen voor een foto van jullie gezin met de nieuwe set sleutels, bijvoorbeeld. Of het ontkurken van een fles champagne in jullie nieuwe woonkamer of keuken. Of.. Nou ja, genoeg keuze! Over de foto kun je nog een filter kiezen en/of een kader, als je dat wil. Ik vond een filtertje met een 'vintagelook' wel passen bij de kaart en ons huis. Het lettertype paste ik ook aan aan de stijl van de kaart.

Vervolgens besloot ik om aan de voorkant een soort aankondiging te typen ('we zijn verhuisd!') en op de achterkant ons nieuwe adres.

kaartenhuis-achterkant-zelf-een-kaartje-maken

Toen was mijn kaart al klaar en kon ik kiezen hoeveel kaarten ik zou laten drukken. Kaarten zijn te bestellen vanaf 10 stuks en vanzelfsprekend wordt de prijs per kaart goedkoper naarmate je er meer bestelt.

Het bestelproces is heel makkelijk en het ontvangen van de kaarten is echt supersnel. De dag na het bestellen had ik de kaarten al in huis! Toen kon het schrijven beginnen.

kaartenhuis-leuke-zelfgemaakte-kaart-versturen

Over Kaartenhuis

Kaartenhuis is geen concept waar je één kaartje digitaal uitkiest en laat versturen naar een ontvanger, maar je ontvangt je zelfontworpen gepersonaliseerde kaarten thuis die je zelf vervolgens zelf kunt versturen. De Kaartenhuis-kaarten zijn er in verschillende stijlen: van humoristisch tot zakelijk en van vrolijk tot gepast sober.

Je kiest een kaart uit de collectie die je mooi vindt, deze kun je dan personaliseren met tekst en eventueel met één of meerdere foto's, vervolgens kies je hoeveel kaarten je wilt ontvangen. Eerst een proefdruk ontvangen is ook mogelijk. Het fijne is dat Kaartenhuis een snelle service biedt. Bestel je namelijk je kaarten op een doordeweekse dag voor 19:30 uur, dan worden ze de volgende dag al bij je thuis bezorgd.

Kaarten bestel je al vanaf 35 cent per stuk, je kunt ze bestellen per 10, 30, 50 of elk aantal daar tussenin. Ga naar Kaartenhuis.nl/uitnodiging-maken voor de uitgebreide collectie kaarten die ze aanbieden en ervaar zelf hoe makkelijk en leuk bestellen is!

PS. Ook als je een kinderfeestje gaat organiseren is het leuk om zelf uitnodigingen te maken! Of bij een kraamfeest of babyshower natuurlijk.

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.