De digitale wereld

Ik ben geboren in een analoge wereld. Kun je nagaan hoe oud ik ben. Mijn eerste kennismaking met de digitale wereld was de ‘Commodore 64’ die in de praktijk van mijn vader stond. Met name op mijn broer had dat ding een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Hij...

Zo organiseer je een slaapfeestje in de achtertuin

Is jouw kind binnenkort jarig en ben je op zoek naar een originele manier om een kinderfeestje te vieren? Een slaapfeestje in de achtertuin kan dan een leuk idee zijn! Je hebt voor zo’n slaapfeestje niet zoveel nodig en de kinderen zullen het fantastisch vinden. In...

Kind ziek op vakantie: Wat kun je doen?

Zijn jullie lekker met het gezin aan het genieten van zon, zee en strand, wordt je kind ziek op vakantie. Wat moet je doen en wie kun je bellen voor hulp? Wat te doen bij een zonnesteek of diarree? Handige tips om goed voorbereid op reis te gaan en wat je kunt doen...

Zwanger van ons derde kind

Toen ik weer zwanger wilde worden ben ik naar de gynaecoloog gegaan vanwege mijn eerdere bekkenproblemen. Ik was bang dat ik bij een eventuele volgende zwangerschap misschien niet meer zou kunnen lopen. Volgens de gynaecoloog was de kans hierop klein, maar het heeft...

Kan ik mijn baby in de airco of bij de ventilator laten slapen?

[Tijdens een hittegolf kunnen de temperaturen hoog oplopen. Je merkt zelf al dat je duf wordt van de warmte, maar voor een baby zijn warme dagen helemaal lastig. Je baby kan nog niet de eigen temperatuur reguleren, waardoor je extra waakzaam moet zijn. Mag je baby in...

Net als mooie kleding              kan goed zittend haar een echt sieraad zijn voor een vrouw. We doen er immers alles aan om die “bad hair day” te voorkomen. Een bezoekje aan de kapper kan uitkomst bieden, maar voor welke haartrends ga je deze keer? Kies je voor je oude vertrouwde kapsel of besluit je voor een fris en trendy haarstijl te gaan?

Om de keuze makkelijk te maken, hebben wij de zeven nieuwe haartrends voor dit jaar op een rijtje gezet. Ga ervoor! Niet alle haartransformaties zijn drastisch en vragen niet allemaal om je lange lokken los te laten. Ook een kleine verandering kan al een hoop frisheid brengen.

Ontdek zelf deze 7 nieuwe haartrends voor dit jaar:

1. Steil haar

Dit jaar gaan we steil haar veelvoudig terug zien en dus mag deze look niet ontbreken in dit overzicht met haartrends. Stijl haar is niet alleen makkelijk, het ziet er ook nog een netjes en nonchalant uit. Ben jij gezegend met stijl haar? Dan mag je in je handen klappen. Zo niet? Geen paniek, want met de stijltangen bij voorkappers.nl creëer je in een handomdraai deze trendy haarstijl.

nieuw kapsel bij de kapper

2. De bob

Ook dit jaar blijft de bob een trendy haarstijl. Dit kapsel is geïnspireerd op de jaren 70, maar is ook vandaag de dag niet weg te denken uit het straatbeeld. Wel vindt er een duidelijke verschuiving plaats in het bobkapsel. De “messy” bob met laagjes wordt langzaamaan vervangen door een scherpere afwerking. De bob is preciezer en valt iets korter dan het eerder populaire bobkapsel, namelijk net boven de schouders. Bovendien is dit kapsel, door de verschillende manieren van stijlen, geschikt voor ieder gezichtstype. Klinkt perfect toch?

3. Grijs haar

Ja, je leest het goed grijs is één van de haartrends van dit jaar. Grijs is het nieuwe blond. Eindelijk omarmen we onze grijze haren en worden ze niet meteen gezien als teken van ouderdom. Dit jaar is “grey blending” een echte hit. Je natuurlijke grijze lokken worden door middel van deze kleurtechniek gecamoufleerd en geaccentueerd waardoor ze nog beter uitkomen. Bovendien is het ook een fijne oplossing wanner je de eerste grijze haren begint te zien.

welke haartrends wil jij volgen

4. Kort koppie

De lange lokken maken plaats voor het korte koppie. Hoe korter, hoe beter. Vooral de zogenaamde “pixie cut” zien we in donkere kleuren terugkomen in het modebeeld. Dit gedurfde kapsel laat je gezicht beter uitkomen en accentueert de jukbeenderen. Een sexy kapsel voor de stoere vrouw!

5. Losse krullen

De krullenkapsels lijken weer meer weg te hebben van de krullen uit de jaren 80. Geen paniek, de permanentjes komen niet terug, maar de krullen mogen wel wat losser. De krullen zijn wat pluiziger en wat grover. Je hoeft dus geen uren meer voor de spiegel te staan voor de perfect gestijlde krul.

prachtige krullen

6. De pony

Het knippen van een pony blijft voor veel mensen een spannende stap. Toch zien we de pony steeds meer en wordt het absoluut een trend van dit jaar. Geen dunne sprietjes, maar een dikke volle pony met een duidelijke lijn. Ook mag hij iets langer geknipt worden.

7. Highlights

Tot slot in dit overzicht met haartrends voor dit jaar, de highlights. Lange tijd werden de highlights zo goed mogelijk verborgen. Ze moesten zo onzichtbaar mogelijk zijn, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Wees dus niet subtiel, maar laat zichtbare highlights zetten!