Iedere vrouw vraagt zich vast weleens af: wanneer ben je een powervrouw? Wie is een powervrouw? Wat zijn kenmerken van een powervrouw? Hoe word ik een powervrouw? Ben ik een powervrouw? Ja, dat ben je zeker! Iedere vrouw is een powervrouw! Ieder op haar eigen manier. Dus zet die lach maar snel op je gezicht! Ben jij nieuwsgierig geworden naar waarom jij deze wereld rockt? Lees dan snel verder om te kijken welke 5 redenen jou een powervrouw maakt!

1. Leef je droom

Een van de belangrijkste redenen is passie. Volg je hart en leidt het leven dat jij wil leiden. Doe dingen waarvan je droomt, doe wat je leuk vindt. Kies iets waarvan je houdt en waar je goed in bent. Zorg ervoor dat je dicht bij jezelf blijft en vooral jezelf durft te zijn. De powervrouw die in jou schuilt, leeft en groeit vanuit jouw diepste wensen en verlangens. Zodra je over de passie beschikt waar je in gelooft. Je streeft om daarin het beste te zijn. Dan kun je erg ver komen. Vol met zelfvertrouwen sta jij met je prachtige pumps of stoere sneakers stevig in jouw fundament. Je kracht en datgene wat je te bieden hebt.

2. Geloof in jezelf

In iedere vrouw schuilt onzekerheid, een twijfel, een supermama, een leuke partner, een carriretijger, een perfectionist, een regelaar of een verlegen iemand. De powervrouw zit in ieder karakter. Dit is juist wat jou speciaal en uniek maakt. Goed luisteren naar je hart en hoofd levert een bijdrage aan je gevoel van zelfvertrouwen. Geloof in jezelf, in je plan en ben trots op jezelf. Dit geeft meer doorzettingsvermogen in moeilijke tijden. Maak je doelen en successen visueel en onderneem eens actie. Met andere woorden stap eens uit je comfortzone en laat zien wat je waard bent! Geloof in jezelf, zet je plannen om in actie en maak het verschil. sterke-powervrouw-met-superheld-masker

3. Blijf nieuwsgierig

De powervrouw in jou wil juist groeien, bloeien en leven. Wacht niet af tot het geschikte moment, maar pak het moment zelf. Waag eens een sprongetje in het diepen. Want de wereld verandert zo snel. Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling maakt jou als powervrouw juist zichtbaar, voelbaar en actief. Geniet van leven en blijf nieuwe dingen ontdekken.

4. Tegenslagen komen en gaan

Powervrouwen krijgen allemaal weleens te maken met teleurstelling. Helaas gaat niet alles in het leven altijd even goed. Er zullen altijd moeilijke momenten in het leven zijn en er zullen er vast nog meer komen. Maar de kunst is om positief te blijven en het uit te dragen. Je hoeft met deze teleurstellingen ook helemaal niet alleen te zijn. Verzamel een aantal dierbaren om je heen. Familie en vrienden die je vertrouwt en waar je dit graag mee bespreekt. Want vergeet niet: na regen komt altijd zonneschijn!

5. Feedback

Een belangrijke tip voor iedere powervrouw is om altijd open te staan voor feedback. Je kunt ervan uitgaan dat familie, vrienden, collega’s en kennissen het beste met je voor hebben. De feedback die zij geven is ervoor bedoeldÊom jou nog sterker te maken. Doe er dus je voordeel mee! Bedank iemand vriendelijk voor de feedback en kijk wat je ermee kunt doen in de toekomst. Je kunt het zelfs zien als een cadeautje! Wellicht is het super relevant en heb je veel profijt van. Jij hebt de powervrouw in je! Dream it, wish it, do it!