Waarschijnlijk zijn jouw kinderen er ook gek op: donuts. Vooral voor de gedecoreerde (en mierzoete) variant met leuke figuurtjes en kleurtjes zijn ze waarschijnlijk snel te paaien. Hoe leuk is het dan om een eigen donutwinkel van LEGO Friends te hebben? Met deze speelset hebben je kinderen gegarandeerd urenlang speelplezier. Een leuke cadeautip voor de feestdagen dus! We vertellen je alles over de donutwinkel.

Over de serie LEGO Friends

Waarschijnlijk heb je zelf vroeger ook met LEGO gespeeld. Het speelgoed bestaat al tientallen jaren en is niet meer weg te denken uit de speelgoedwinkel. Het merk brengt regelmatig meer series op de markt, zoals ook LEGO Friends. En nee, dit is geen referentie naar de serie Friends, waar tevens een set van is uitgebracht.

Lego Friends

Deze serie bestaat uit vrolijke onderdelen. LEGO Friends heeft de thema’s vrije tijd, vakantie en leven in de buitenwijk. De poppetjes wijken iets af van de oorspronkelijke ‘minifigs’: ze hebben een iets realistischer lichaam en meer details. Vanaf € 8,99 koop je al een leuk doosje LEGO Friends bij Kruidvat!

De Donutwinkel van LEGO Friends

In de set Donutwinkel van LEGO Friends heeft Liann een vakantiebaantje in de donutwinkel, waar haar goede vriend Leo graag zo vaak mogelijk langs komt om de heerlijke lekkernijen te proeven.

Donutwinkel van LEGO

Kinderen kunnen de etalage versieren, de lekkernij bereiden en deze serveren aan de klanten via het drive-through raam (waar ze op hun elektrische scooter voorbij komen crossen!). Misschien willen de klanten nog wel een lekker drankje of stukje fruit erbij: alles is mogelijk in de donutwinkel van LEGO. Afrekenen en klaar!

De set bestaat uit de poppetjes Liann en Leo, bouwonderdelen voor de winkel mét drive-through raam en accessoires zoals een elektrische scooter, meerdere overheerlijke donuts, een glaasje sap, (wissel)geld én een tafel met twee stoelen voor de klanten.

Een leerzame manier van spelen

Kinderen leren met dit vrolijke speelgoed om te bouwen en creatief bezig te zijn. Super goed voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld de motoriek! Met de handige startsteen en snelstartelementen kunnen de kids vol vertrouwen aan de slag met het bouwen van de donutwinkel. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen met deze set spelen.

Kinderen spelen met Lego

Een leuk cadeau voor de kids

Wanneer je op zoek bent naar een leuk, creatief én educatief cadeau zit je met LEGO altijd goed. Misschien is de donutwinkel van LEGO wel een leuke optie voor jouw kids. Grote kans dat deze set in de smaak valt!