'Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?' + WINACTIE

Margot - 10-11-2019
i-moors-c-boszhard011a-1572868305-72715

Natuurlijk komt Sinterklaas dit jaar weer cadeautjes brengen op pakjesavond. Toch? Nou, daar zijn ze op het kasteel van Sinterklaas niet zo zeker meer van, want het Grote Boek van Sinterklaas is gestolen! Door Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land. Hij vindt het namelijk belachelijk dat Sinterklaas speelgoed 'gratis weggeeft' aan de kinderen. En hij steelt niet alleen het Grote Boek van de bebaarde man uit Spanje...

Het boek van de Kerstman

Doordat Guus Blik (gespeeld door Carlo Boszhard) het Grote Boek van Sinterklaas heeft gestolen dreigt pakjesavond in het water te vallen. Want hoe weten de Pieten nou welk kind welk cadeautje moet krijgen? Overal worden de verkeerde pakjes bezorgd. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen. Maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool is geweest en het boek van de Kerstman heeft gestolen. Hoe moet dat nou, vallen beide feestdagen dit jaar in het water?

Kunnen de Kerstman en Sinterklaas de feestdagen redden?

De Kerstman besluit om Sinterklaas te helpen om zijn boek terug te vinden en pakt zijn slee naar Nederland. Tenslotte wil hij ook zijn eigen boek natuurlijk terug voordat het kerstavond is. De samenwerking tussen de twee bebaarde mannen verloopt niet altijd even soepel en het leidt soms tot hilarische taferelen. Ondertussen broedt Guus Blik in zijn speelgoedpaleis op zijn plannetje om steenrijk te worden. En hij staat op het punt om de twee boeken te vernietigen...

Zou het Sinterklaas lukken om samen met de Kerstman de boeken uit de handen van Guus te redden en beide feestdagen te redden?

Win 4 kaarten voor de film

*Deze winactie is gesloten*

Maak kans op kaarten voor de bioscoopfilm 'Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?'. Wil jij met je gezin naar de grappige en spannende bioscoopfilm? Laat dan een reactie achter onder dit bericht of onder de post van deze film op onze Facebookpagina. We mogen maar liefst 2 x 4 bioscoopkaartjes weggeven voor deze actie, dus doe mee!

Over 'Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?'

'Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?' is de nieuwste film van de Club van Sinterklaas en draait nu in de Nederlandse bioscopen. Met rollen van onder andere Carlo Boszhard, Irene Moors, Maaike Martens en YouTube-ster Ronald Vledder.

Bekijk in welke bioscopen de film nu te zien is en koop je tickets op: waarishetboekvansinterklaastickets.nl

Margot woont samen met haar vriend en hun zoontje. Met een achtergrond in media en marketing is ze nu de drijvende kracht achter MeerVoorMamas.nl. Woont in de stad, maar komt graag in het groen. Houdt van reizen, leuke nieuwe plekjes ontdekken (vooral waar je kunt eten) en bevindt zich het liefst aan/op/in het water.
lees meer blog's van Margot

Ook veel gelezen:
Social
Partners