Baby’s die geboren worden in de periode tussen 22 mei tot en met 21 juni zullen ter wereld komen onder het sterrenbeeld Tweelingen. Deze babyhoroscoop biedt inzicht in een aantal verschillende kenmerken, die specifiek op baby’s en kinderen van toepassing zijn, die in voornoemde periode geboren zijn. Hier kun je niet alleen kennismaken met de belangrijkste eigenschappen, die voortkomen uit de babyhoroscoop Tweelingen, maar kun je ook gebruikmaken van de handige tips voor ouders van kindjes met dit sterrenbeeld.

Eigenschappen sterrenbeeld Tweelingen

Baby’s met dit sterrenbeeld zijn zeer beweeglijk en onderzoekend ingesteld. Oogcontact tussen het kindje en de ouders zal na de geboorte dan ook snel tot stand komen. Nieuwe dingen zijn uitermate interessant, maar kunnen de kinderen ook weer snel vervelen. Kindjes van het sterrenbeeld Tweelingen houden dan ook van afwisseling en niet te vergeten van vrijheid. De onderzoekende aard en de drang naar vrijheid kan er zomaar toe leiden, dat je een kind uit het oog verliest.

babyhoroscoop sterrenbeeld tweelingen

Zodra kindjes van dit sterrenbeeld kunnen praten, zullen ze je de oren van het hoofd kletsen. Peuters vinden het daarentegen ook heerlijk om naar verhalen te luisteren en als ze eenmaal kunnen lezen, wordt dat vaak één van de favoriete bezigheden. Uit de babyhoroscoop is op te maken, dat deze kindertjes een rijke fantasie kunnen ontwikkelen. Dat kan wel eens verwarring opleveren, want fantasie en realiteit kunnen nog wel eens door elkaar lopen bij deze kinderen. Ook in het aandikken van verhalen zijn kinderen van dit sterrenbeeld uitermate bedreven, maar dat komt door hun enthousiasme je deelgenoot te willen maken van hun belevenissen.

Tips voor ouders van Tweelingen

Een van de tips, waar ouders van Tweelingen rekening mee kunnen houden, is het bieden van afwisseling. Dat kan bijvoorbeeld vorm krijgen door de kindjes regelmatig ander speelgoed aan te bieden en het spelen af te wisselen met het voorlezen van een verhaaltje. Voor Tweelingen is het ook belangrijk dat ze zich kunnen uiten en hierin hebben ze dan ook de nodige vrijheid nodig. Door afwisseling te bieden zullen kindjes met het sterrenbeeld Tweelingen zich niet snel vervelen en dat stimuleert weer de ontwikkeling.

babyhoroscoop steenbok -moeder leest baby voor