Mama, Reviews

Bioscoopfilm Bad Moms + WINACTIE bioscooptickets

Gisteravond mocht ik op uitnodiging van Dutch Film Works naar de première van de film Bad Moms in Pathé Haarlem. Met mijn lief, want hé, elk excuus voor een date night is een goed excuus. Ik kan alvast verklappen: er werd veel gelachen, en niet alleen door mij.

Ik keek al een paar weken uit naar de première van Bad Moms, en gezien het aantal reacties op Facebook op mijn blog met de aankondiging van Bad Moms, ben ik niet de enige. Ik vermoed dat heel moederend Nederland zich enigszins herkent in de diepere boodschap van deze film: laten we het perfecte plaatje en de bijbehorende stress loslaten en accepteren dat we allemaal ‘bad moms’ zijn. Maar het aspect ‘feesten’ in deze film spreekt ons natuurlijk het meeste aan: Party like a mom!

 

Mila Kunis in de film Bad Moms

Amy (Mila Kunis) in de film Bad Moms

 

Ochtendstress Bad Moms

Ochtendstress: Amy maakt ontbijt voor haar kids

Bad Moms in Nederland in de bioscoop

Een heel korte samenvatting van de film: Bad Moms gaat over Amy (Mila Kunis), een jonge moeder die op haar 20ste haar eerste kind kreeg en sindsdien zichzelf voorbij rent maar altijd overal te laat komt. Alles om de perfecte moeder te zijn en perfecte kinderen op te voeden. Uitgeblust besluit ze op een gegeven moment dat het genoeg is en dat ze ermee stopt. Ze stopt met rennen, met ouderavonden bijwonen, met ontbijtjes maken voor het hele gezin, met suikervrije glutenvrije lactosevrije traktaties maken, met heel hard rennen voor haar luie baas. Kortom: Amy stopt met de perfecte moeder proberen te zijn. Ze vindt in twee andere moeders haar partners-in-crime en dan barst het feest los. Letterlijk. Tot frustratie van de streberige ‘oppermoeder’ Gwendolyn (Christina Applegate) en haar twee ‘meelopers’, gespeeld door Jada Pinket Smith en Annie Mumolo. Dat levert een bitchy strijd op, waarbij de inzet van de kinderen niet geschuwd wordt.

Bekijk hier de trailer van Bad Moms

Meer ga ik niet vertellen, want spoilers spoil the fun, maar wat heb ik gelachen om de hilarische supermarkt-scene, de onhandigheden van Amy, de eigenaardigheden van haar twee partners-in-crime (gespeeld door Kristen Bell en de hilarische Kathryn Hahn), de uitvergrote karakters van alle stereotype moeders, de o zo herkenbare struggles en ja, ik heb stiekem ook een piepklein traantje gelaten. Wacht maar tot de aftiteling…

Als je een avondje ongegeneerd wil lachen: ga ‘m zien! En regel dan meteen dat de oppas wat langer blijft, want daarna heb je zin om de kroeg in te duiken. Ik vond Bad Moms zó leuk dat ik ‘m zeker nog een keer in de bios ga bekijken met een vriendin. Overigens werd de film ook door mijn wederhelft goedgekeurd met een ‘ik vond ‘m grappig’. Ik weet dat die reactie iets te koeltjes was, want heb ‘m meerdere keren hardop horen lachen naast mij. 😉

 

Kathryn Hahn en Kristen Bell in Bad Moms

Carla (Kathryn Hahn) en Kiki (Kristen Bell)

Win 2 tickets voor de film Bad Moms

Bad Moms is een komedie van de makers van The Hangover en draait vanaf donderdag 11 augustus in de Nederlandse bioscopen.

WINNEN! Meer Voor Mama’s mag van Dutch FilmWorks 5 x 2 tickets voor Bad Moms weggeven! Laat een bericht achter onder de Facebookpost en tag de ‘bad mom’/vriendin/zus/nicht/buurvrouw/je man/wie je dan ook mee wilt nemen en maak kans op 2 tickets!

Deze winactie is gesloten.

Bad Moms Amy en Jessie

O yes, er is ook mannelijk schoon in de film Bad Moms…

 

 

 

Vorige bericht Volgende bericht
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reacties op Facebook

7 Reacties

 • Avatar
  Reageer jacqueline augustus 3, 2016 at 07:03

  Lijkt me een fantastische film wil er heel graag heen samen met mijn dochter!

 • Avatar
  Reageer Aniek augustus 3, 2016 at 09:29

  Ik loot graag mee.

 • Avatar
  Reageer Patrick van Wanrooij augustus 3, 2016 at 16:41

  Samen met mijn vriendin. Die nu 14 weekjes zwanger is. Hopelijk kunnen we hier tips uithalen, hoe we ons kind niet op moeten voeden :-p

 • Avatar
  Reageer Fleur augustus 4, 2016 at 11:25

  Ik doe graag mee! Wij zijn een mama-vriendinnen-club van 9 (heb ze allemaal getagd). We hebben elkaar leren kennen tijdens de puf cursus en hebben daarna altijd contact gehouden. We appen elkaar regelmatig met updates, dilemma’s en andere vragen. Ook spreken we regelmatig af voor koffie met kinderen in de speeltuin of lekker zonder de kinderen in de kroeg. Na de zomer gaan onze eerste “baby’s” alweer naar school.
  Een avondje uit en naar de bios, zou dus een geweldige manier zijn om deze baby-fase af te sluiten

 • Avatar
  Reageer Vlijtig Liesje augustus 5, 2016 at 14:36

  Ik heb enorm zin in deze film!

  • Avatar
   Reageer Margot augustus 5, 2016 at 21:17

   Ik ook! 😀 Ook al heb ik ‘m al gezien, ik wil nog een keer!

 • Avatar
  Reageer Anneliese de Waal augustus 5, 2016 at 20:28

  Ik doe graag mee !!, lijk me een erg leuke film 🙂

 • Plaats een reactie