Bij sieraden denk je al snel aan een ketting of ring voor volwassenen. Maar er zijn héél veel leuke sieraden, horloges en accessoires voor baby’s en kinderen. En waar moet je op letten als je een leuk ringetje of armbandje voor de kids gaat aanschaffen, of misschien wel als cadeau? Sieraden voor kinderen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo moet je bij sieraden voor baby’s weer op andere dingen letten als bij accessoires voor wat oudere kinderen.

sieraden voor kinderen

Sieraden voor baby’s

Een bekend cadeautje om te geven voor een moeder en pasgeboren kindje is een plaatarmband. Deze zijn een lange tijd erg populair geweest en zijn weer helemaal trendy. Daarnaast zijn er ook steeds meer varianten beschikbaar waar je uit kan kiezen. Een plaatarmbandje kan je namelijk heel makkelijk persoonlijk maken door er een gravure op te zetten. Daarnaast kan je ook kiezen om ook zelf een plaat armbandje te dragen met dezelfde, of een andere tekst.

Sieraden voor kinderen vanaf 5 jaar

Na een tijdje zullen kids andere sieraden leuk gaan vinden. Ook zijn er leuke horloge die ze dan kunnen gaan dragen, uiteraard met een leuke print of kleur. Daarnaast zijn ringetjes en oorbellen ook leuk om te geven of dragen, en deze hoeven gelukkig helemaal niet duur te zijn. Je vindt vaak al een leuke ring of setje oorbellen van het materiaal zilver voor nog geen €25.

sieraden voor kinderen

Sieraden voor moeder en dochter

Er zijn ook veel leuke sieraden die speciaal zijn gemaakt voor moeder en dochter. Zo kan je deze apart dragen, maar zie je dat ze bij elkaar horen als je ze allebei ziet. Er zijn bijvoorbeeld kettingen met een staafje waar een hartje uit is, en dat hartje zit aan de andere ketting als hanger. Daarnaast kan je ook kiezen voor een naamketting of naamarmband, waar je meerdere namen in verwerkt! Dit eventueel met extra zirkoniasteentjes of hart in het sieraad verwerkt.

De leukste sieraden voor kinderen

Gaatjes laten schieten de bij Lucardi winkels

Veel kinderen vinden het ook heel leuk om hun eerste gaatjes te laten schieten zodat ze oorbellen kunnen gaan dragen. Bij Lucardi kan dit al vanaf 3 maanden oud. Onder de 16 jaar moet er wel altijd een ouder of voogd aanwezig zijn en een toestemmingsformulier tekenen. Al onze filialen schieten gaatjes, en je hoeft hier geen afspraak voor te maken, als het rustig is, ben je meteen aan de beurt!