Hij komt, hij komt… Sinterklaas arriveert in november weer in Nederland met zijn pieten en dat betekent dat de tijd weer aanbreekt van pepernoten, marsepein, en.. cadeautjes! Meer Voor Mama’s zette de leukste goedkope schoencadeautjes voor je op een rij. Allemaal onder de 8 Euro, dus vriendelijk voor je portemonnee:

Aadje piraatje en de stoomboot van Sinterklaas

Compact boekje over Aadje Piraatje die het toch best spannend vindt om Sinterklaas te ontmoeten. Zou hij lief genoeg zijn geweest en een pakje krijgen van de Sint? Een kort verhaaltje op rijm, leuk voor dreumesen en peuters. Te koop bij onder andere Bol.com voor 7,99 euro.

Houten puzzels (1+) als schoencadeautjes

Ik ben gek op houten speelgoed en mijn kind is gek op puzzelen, dus deze beland zeker in de schoen. Omdat het een klein prijsje heeft, mag hij van de Sint misschien nóg wel een keer zijn schoentje zetten… Houten puzzel van bijvoorbeeld Jip en Janneke: vanaf 3,50 euro bij Hema.

Schoencadeautjes-houten-speelgoed

DJECO vouwkleurplaten (7-11 jaar)

Kleurplaten met een knipoog: in elkaar gevouwen zie je een plaatje en als je ‘m uitvouwt komt er ineens veel meer tevoorschijn! Acht kleurplaten met 4 verschillende prints. Te koop bij PS Ik Hou Van Jou voor 4,95 euro

Autostickers van Paw Patrol (3-6 jaar)

Leuk voor onderweg! Met deze 70 toffe raamstickers van Paw Patrol plak je je ramen vol thuis of onderweg in de auto. Deze stickers hechten goed en kan je ook makkelijk verplaatsen. Je kunt ze keer op keer opnieuw gebruiken. Welke held is jouw favoriet; Chase, Marshall of Skye? Te koop bij onder andere Lobbes voor 3,75 euro. Ook leuk, de stempelset van Paw Patrol voor 7,99 Euro

Goedkope kinderboeken voor alle leeftijden

Een boek is altijd een leuk schoencadeau, voor jong én oud. Boekjes in vrolijke kleuren met woordjes of dieren voor de kleintjes, voorleesboeken, prentenboeken, boeken om te leren lezen, doe- en kleurboeken: voor elk kind is wel een passend boek te vinden. Bij Boekenvoordeel koop je al een kinderboek vanaf 1,50 euro per stuk.

Kindertattoos (alle leeftijden) als schoencadeautjes

Helemaal hip en altijd een succes: kindertattoos! Tijdelijke kindertattoos zijn er in alle soorten: met dieren, superhelden, lieve of grappige figuren of ware kunstwerken. Deze vrolijke en vriendelijke plaatjes van Djeco, Londji en Petit Monkey zijn stiekem ook erg leuk voor ouders. Ze zijn te koop bij PS Ik Hou Van Jou al vanaf 4,95 euro per stuk

Stapelbekers (vanaf 6 maanden)

Voor de allerkleinsten (en daarna) altijd een succes: stapelbekers. Om te stapelen, maar vooral om om te gooien, ook leuk om mee te spelen in bad en zwembad. Uren speelplezier en heel makkelijk weer compact op te bergen, ook fijn. In diverse winkels verkrijgbaar, bijvoorbeeld de stapelbekers UPPSTÅ van Ikea zijn slechts 2,45 Euro en hebben leuke kleuren en vormen.

Schoencadeautjes-strijkkralen

Strijkkralen (3+)

Ook een heel leuk schoencadeautje is een knutselpakket om met strijkkralen de mooiste creaties te maken. Compleet met acht kleuren strijkkralen, een bord, garen, voorbeelden en instructie. Te koop bij Hema vanaf 4 euro.

Kikker in de kou (alle leeftijden)

Met een boek zit je altijd goed, vind ik. En zeker met de Kikker-boeken: mooie plaatjes en leuke verhaaltjes. Dit boekje is in klein formaat en het korte verhaal gaat over Kikker die het veel te koud vindt in de winter terwijl zijn vriendjes fijne warme vachten hebben. Gelukkig houden zij hem warm. Te koop bij onder andere Bol.com voor 5,99 euro.

Welke schoencadeautjes ga jij kopen voor jullie gezin? Maak er een fijne tijd van samen op jullie eigen manier. Heel veel plezier met alle voorbereidingen voor Sinterklaas. Of het nu het zetten van je schoentje is, het maken van een surprise, naar de intocht van Sinterklaas gaan of gewoon lekker samen een Sinterklaasfilm kijken. Geniet ervan samen!

Goedkope-en-leuke-schoencadeautjes