Kerst in de keuken: 3 zoete recepten voor kerst

Kerstmis is een tijd van samen zijn en natuurlijk ook gezellig samen eten. Bijna driekwart van de Nederlanders duikt met kerst minimaal een dag de keuken in om een heerlijk feestmaal op tafel te toveren. Mocht je daar tegenop zien, lees dan vooral onze tips voor een...

10 redenen om wasbare luiers te gebruiken

'Gatsie, poep uitspoelen.' 'Blegh, poep in je wasmachine.' Dat zijn de reacties die ik als eerste hoor als ik vertel dat wij in ons gezin wasbare luiers gebruiken. Nou, ik kan je vertellen; dit was 50 jaar geleden misschien zo. Toen ouders nog doeken met...

De leukste musea voor kinderen

Een dagje naar een pretpark of dierentuin is natuurlijk hartstikke leuk, maar soms zou je ook wel eens willen dat je kind iets leert van het uitje. Een ideale oplossing daarvoor is om je kids mee te nemen naar een museum, maar bij het horen van het woord museum is de...

Stoomboot van Sinterklaas knutselen

Sinterklaas is weer in het land en dat is te merken. De Sinterklaas aftelkalender hangt aan de muur, er worden verlanglijstjes gemaakt, schoenen gezet en ook de tijd van knutselen en het maken van mooie surprises is weer aangebroken. Wil je zelf een stoomboot van...

Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Als je probeert om zwanger te worden is het belangrijk om rekening te houden met je vruchtbare dagen en je ovulatie. Vrijen op vruchtbare dagen vraagt timing. Wanneer is je ovulatie en ben je vruchtbaar? Vlak voor je ovulatie ben je het meest vruchtbaar. Met onze...

Natuurlijk wil je graag dat jou en je gezin niets overkomt. En als er toch wat gebeurt, wil je geen onnodige extra zorgen hebben en de best mogelijke hulp krijgen. Speciaal daarom hebben we het Gezinsletsel Plan ontwikkeld, een speciale verzekering voor gezinnen in samenwerking met Chubb.
Wanneer alles in je gezin op rolletjes loopt, is het leven prima. Er komt voldoende geld binnen en het gezin is gezond en gelukkig. En zo hoort het ook, waarom zou je je constant zorgen moeten maken over allerlei zaken?

Zekerheid hebben voor je gezin

Een ouder zijn is echter niet altijd even makkelijk en het is simpelweg onvermijdelijk dat we zo nu en dan kleine brandjes moeten blussen. Iedere ouder maakt zich toch, bewust of onbewust, wel eens zorgen over de toekomst en die van haar kinderen? Wat als mij iets overkomt? Wat als ik niet meer kan werken omdat er iets gebeurd waardoor ik blijvend invalide word? Of erger, wat als ik er als ouder niet meer ben?

Verdrietige familie

Aan dit soort dingen wil je liever niet denken, maar in dit soort gevallen is het wel belangrijk om iets geregeld te hebben. Je wilt toch de zekerheid hebben, dat je kinderen in ieder geval een inkomen krijgen op het moment als dat gedeeltelijk of helemaal zal wegvallen. Voor een stukje extra rust en zekerheid hebben we vanuit Meer Voor Mama’s het Gezinsletsel Plan ontwikkeld, een speciale verzekering voor gezinnen in samenwerking met Chubb.

Wat is het Gezinsletsel Plan?

Het Gezinsletsel Plan is een speciale verzekering voor gezinnen. Het is een aanvullende verzekering voor gezinnen die we vanuit Meer Voor Mama’s in samenwerking met Chubb hebben ontwikkeld. Het zorgt ervoor dat je je als ouder geen zorgen om je kinderen hoeft te maken op het moment dat jou of je kinderen iets overkomt.

Met het Gezinsletsel Plan kun je vol vertrouwen je leven blijven leiden zonder je constant zorgen te moeten maken over tegenslagen en ongelukken. Het Gezinsletsel Plan kent als aanvullende verzekering voor gezinnen meerdere dekkingen, waarmee je jezelf en je gezin tegen allerlei tegenslagen beschermt.

Vrolijk gezin kijkt naar mogelijkheden Gezinsletsel Plan

Wat krijg ik als ik het Gezinsletsel Plan afsluit?

Het Gezinsletsel Plan kent veel voordelen. Kort samengevat krijg je het volgende als je deze verzekering voor gezinnen afsluit:

 • Het Gezinsletsel Plan biedt dekking bij geheel of gedeeltelijke blijvende invaliditeit voor je hele gezin als gevolg van een ongeval.

Daarnaast kun je jezelf en je kinderen verzekeren bij:

 • Vergiftiging waarbij minimaal 24 uur ziekenhuisopname komt kijken.
 • Verder ben jij en je gezin gedekt bij één of meerdere botbreuken.
 • Deze verzekering voor gezinnen keert uit, ongeacht eventuele uitkeringen uit mogelijke andere verzekeringen.
 • Je kunt zelf bepalen waaraan je de uitkering uit de verzekering besteedt.

Vrouw met gebroken arm in gips

Naast deze interessante uitkering heeft het Gezinsletsel Plan nog een aantal mooie voordelen:

 • Kinderen kunnen vanaf geboorte meeverzekerd worden.
 • Wereldwijde dekking 24/7.
 • Geen administratie en poliskosten.
 • Dagelijks opzegbaar.
 • Hoogte dekking kan altijd omhoog of omlaag met 1 telefoontje.
 • Alle kinderen zijn voor slechts de premie van 1 kind verzekerd.
 • Na goedkeuring claim binnen 5 dagen ontvangst uitkering.
 • Lage premie gezien de verschillende dekkingen. Al vanaf 15 euro per maand goed verzekerd.

Welke verzekeringen heb jij voor jezelf en je gezin?

Het Gezinsletsel Plan is een mooie nieuwe verzekering voor gezinnen, die je nog meer zekerheid biedt. Geen zorgen voor je gezin in de toekomst. Een mooie aanvulling op de bestaande verzekering die je waarschijnlijk al hebt afgesloten voor jezelf en je gezin, zoals:

Zorgverzekering

Het afsluiten van een zorgverzekering is verplicht. Direct na de geboorte moet je je kinderen aanmelden bij je zorgverzekeraar. Kinderen tot en met 18 jaar zijn gratis verzekerd. Het is mogelijk om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten voor bijvoorbeeld speciale zorgbehandelingen of tandartskosten.

Aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer je een aansprakelijkheidsverzekering hebt, ben je verzekerd tegen schadeclaims waarvoor jij aansprakelijk bent, bijvoorbeeld als je kind met een bal de ruit van de buren inschiet of iets kapot maakt als hij bij een vriendje aan het spelen is.

Reis- en annuleringsverzekering

Als je regelmatig met je gezin op reis gaat, is een (doorlopende) reis- en annuleringsverzekering aan te raden. Kijk wel goed naar de voorwaarden van deze verzekering om niet voor onverwachte verrassingen te staan als je bijvoorbeeld in het buitenland bent.

Overlijden

Wanneer iemand komt te overlijden spelen, naast alle emotionele zaken, vaak veel geldzaken. Zorg ervoor dat je je partner of (minderjarige) kinderen voldoende financieel verzorgd achterlaat. Er zijn verschillende verzekeringen die uitkeren bij je overlijden.

Aanvullende verzekering voor gezinnen

Naast bovenstaande verzekeringen, is het Gezinsletsel Plan, een nieuwe aanvullende verzekering voor gezinnen die wij speciaal voor jou hebben laten ontwikkelen in samenwerking met Chubb. Het biedt je nog meer rust en zekerheid. Het zorgt ervoor dat je je als ouder geen zorgen om je kinderen hoeft te maken op het moment dat jou of je kinderen iets overkomt.

Wil je meer weten? Ontdek dan hier hoe jij nu tijdelijk de eerste maand kosteloos kunt profiteren van deze aanvullende verzekering. Je bent dan gedurende deze maand wel gewoon verzekerd!

Gratis eerste maand bij Gezinsletsel Plan