Leuke cadeautip: gepersonaliseerde kinderboeken

Margot - 01-11-2018
shutterstock-128344778-1540905250-53235

Geniet jij ook altijd zo van een voorleesmoment voor het slapen gaan of een boekje lezen samen op de bank? En wist je dat voorlezen niet alleen gezellig en leuk is, maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling, de concentratie en de fantasie van een kind? In dit artikel laten we je kennis maken met boekjes die het lezen nog leuker maken. Je leest over de leukste gepersonaliseerde kinderboeken: bij al deze boekjes kun je de naam van je kind en soms ook een foto toevoegen voor een bijzondere en persoonlijke en nog meer leesplezier. 

Kerstchaos doeboek - aftellen tot kerst

Leuke cadeautip: gepersonaliseerde kinderboekenHet kerstchaos doeboek is een superleuk boek waarmee je op een leuke manier aftelt tot kerstmis. Het boek bestaat uit 24 dagen waarin je elke dag 1 pagina moet krassen om de kerstman te redden van het chaos monster, want die haat kerstmis en wil dit voor iedereen verpesten. Het is een interactief voorleesboek, elke dag moet in het boek een stukje worden weggekrast, vervolgens kan een sticker op de pagina weg worden getrokken. Pas op dit moment kom je erachter wat je met het kleuren hebt gemaakt, zoals bijvoorbeeld de baard van de kerstman. Dit gloednieuwe kinderboek laat kinderen elke dag uitkijken naar het voorleesmoment! Het boek is echt persoonlijk omdat je de naam en foto van het kind kunt toevoegen. Hij of zij zal zo verrast zijn om een speciale rol in het boek te spelen. Extra tip; ook leuk om te geven als vroeg kerstcadeau!

Nog even mijn haartjes wassen - boekje voor peuters

'Nog even mijn haartjes wassen' is van Jörg Mühle, ook bekend van 'Even achter mijn oortjes kriebelen'. Het boekje met het lieve konijntje is een leuk cadeau voor peuters. De naam en foto van het kindje worden in het boekje verwerkt waardoor hij of zij echt een rol speelt in het verhaal. Door de vragen en opdrachten is het voorleesboek ook nog eens interactief. Zo geef je ieder leesmoment net dat beetje extra. 'Nog even mijn haartjes wassen' is een uniek verjaardagscadeau, voor de feestdagen of gewoon zomaar.

aftellen-persoonlijk-boek-yoursurprise-1540911007-68757

Mijn babyboek - voor de allerkleinsten

Ook voor de allerkleinsten hebben we een leuk voorleesboek gevonden. 'Mijn babyboek' is het perfecte boek om voort te lezen en ook nog eens leuk om te bewaren voor later. In dit persoonlijke boek is je kind een kleine prins of prinses. Samen met knuffelvriendjes Beer en Konijn gaat je kind op zoek naar zijn of haar kroon. Onderweg worden er allerlei avonturen beleefd in het Kroontjesrijk Lapidoe. De naam van de lezer wordt op de kaft en in het verhaal verwerkt. En, heel leuk: óók de naam van de ouders komen terug in het verhaal. 'Mijn babyboek' is ook het perfecte kraamcadeau om te geven bij de geboorte of een verjaardag.

even-haartjes-wassen-yoursurprise-1540912786-99457

Winactie: maak kans op maar liefst 75 Euro shoptegoed

Op YourSurprise.nl kun je allerlei leuke persoonlijke cadeaus bestellen. Van voorleesboeken met de naam en foto van je kind tot gepersonaliseerde lunchtrommels, bekers, woonaccessoires, kleding, koffers, laptopsleeves en je kunt bijvoorbeeld ook een foto op canvas laten printen, of op bonbons of op gebakjes en nog veel veel meer. Je kunt kiezen uit maar liefst 1.500 cadeaus!

mijn-babyboek-yoursurprise-1540912822-39296

We mogen nu 75 Euro shoptegoed weggeven om te besteden op YourSurprise.nl! We doen regelmatig winacties waar je iets leuks voor jezelf of je kind kunt winnen, maar met de feestdagen in aantocht willen we het eens een keer anders aanpakken. Wie uit jouw omgeving kan die 75 Euro shoptegoed goed gebruiken? Om zichzelf eens te verwennen of om cadeautjes te kopen voor het hele gezin? Laat op onze Facebookpagina weten wie jij het shoptegoed gunt!

Deze winactie is afgelopen.

Margot woont samen met haar vriend en hun zoontje. Met een achtergrond in media en marketing is ze nu de drijvende kracht achter MeerVoorMamas.nl. Woont in de stad, maar komt graag in het groen. Houdt van reizen, leuke nieuwe plekjes ontdekken (vooral waar je kunt eten) en bevindt zich het liefst aan/op/in het water.
lees meer blog's van Margot

Ook veel gelezen:
Social
Partners