Het nieuwe jaar is begonnen, dus de kerstboom en alle kerstversiering kan naar zolder. Het is tijd om het huis op te ruimen en alles weer op zijn normale plek te zetten. En misschien ook tijd om wat oud speelgoed de deur uit te doen. Ook bij veel winkels is de grote opruiming gestart. De oude collectie moet er zo snel mogelijk uit om plaats te maken voor de nieuwe. Dat is gunstig voor je portemonnee, want dat gaat gepaard met veel korting. En al heb je de afgelopen maand waarschijnlijk genoeg speelgoed cadeau gegeven, dit is het moment waarop je goedkoop speelgoed kunt inslaan voor komend jaar. Bij Intertoys krijg je op veel speelgoed tot wel 70% korting! Dat is handig voor je als je deze of volgende maand een verjaardag hebt. Maar als je een beetje van het plannen bent kun je ook alvast wat inslaan voor de feestjes die later dit jaar te wachten staan. Voor verjaardagen, maar ook voor mijlpalen als een eerste communie, het behalen van een zwemdiploma of als je lang genoeg kunt wachten: Sinterklaas en kerstmis wordt eind dit jaar ook gewoon weer gevierd. En als je dan op veel speelgoed soms meer dan de helft kunt besparen, dan is dat het wel waard om een plank in de kast vrij te maken.

Korting op speelgoed

De grote voorraad speelgoed bij Intertoys moet opgeruimd worden, dus veel speelgoed mag met flinke korting weg. Kortingen vanaf ongeveer 20% tot maar liefst 70%! Het gaat om speelgoed in alle leeftijdscategorieën, van 0 tot 14 jaar. En ouder, want ik zag al veel superleuke gezelschapsspellen met dikke korting. Maar ook Playmobil, schoolbenodigheden (rugtassen,etuis, lunchboxen), racebanen, spelcomputers en poppen. Zo koop je bijvoorbeeld het Drie Kleine Biggetjes spel – een superleuk spel voor peuters en kleuters – niet voor € 19,99 maar voor € 9,98. Of bijvoorbeeld de Carrera racebaan van Cars die is afgeprijsd van €79,99 naar €55,99. Of een supertoffe Barbieset met poppen en paarden van € 119,99 voor € 69,98 Maar ook een V-Tech Storio, Frozen broodtrommel (of die van Paw Patrol), drones, een Cars rugzak, SES knutselspullen en héél veel spellen. Ik ben dol op spellen, dus ik ga in ieder geval voor het Drie Kleine Biggetjes Spel en verder ga ik nog even neuzen tussen de spellen voor onszelf. Want ik zag bijvoorbeeld ook een Expeditie Robinson spel met 60 % korting, en Monopoly voor de helft, en voor die kleine van ons Memory en Uno…

Opruiming bij Intertoys

Surf voor speelgoed met korting naar Intertoys.nl of duik een van de fysieke winkels in en koop goedkoop speelgoed nu het kan. De aanbiedingen op het speelgoed bij Intertoys gelden tot en met zondag 21 januari. Op = op!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Intertoys.