Weet je nog hoe leuk kinderfeestjes vroeger waren? Wanneer je nu zelf kinderen hebt, zul je merken dat het organiseren van een kinderfeestje nog heel wat planning vereist. Wil jij een gegarandeerd geslaagd kinderfeestje organiseren? Dat doe je door een leuk uitje te plannen voor het feestje. Wij helpen je graag een handje en hebben de 6 leukste uitjes voor een kinderfeestje op een rij gezet:

1. Het zwembad

Met een uitje naar het zwembad is het feestje altijd geslaagd. Let natuurlijk wel op dat je zo'n feestje pas organiseert wanneer jouw kinderen en leeftijdsgenootjes oud genoeg zijn dat ze allemaal kunnen zwemmen. Het vergt enige spanning en oplettendheid van de ouder om alle kinderen goed in de gaten te houden, maar het is altijd een succes van een feest. Zijn jouw kinderen al iets ouder? Dan is discozwemmen natuurlijk de beste optie voor een kinderfeestje.

2. De kinderboerderij

Voor jonge kinderen is een uitje naar de kinderboerderij een perfect uitje voor een kinderfeestje. Je kunt met z'n allen de dieren gaan ontmoeten, aaien en mag ze soms ook voeren. Neem contact op met de kinderboerderij over de wens van jouw kinderfeestje. Zo kun je een gezellige dag beleven op de kinderboerderij en daarna gezellig samen op de boerderij genieten van taart en ranja!

3. Een pretpark

Heb jij zin om goed uit te pakken voor het kinderfeestje? Dan is een dagje naar het pretpark natuurlijk een geweldig uitje! Je kunt flink wat voordeel op jouw tickets krijgen wanneer je met een groep gaat. Het is een geslaagde dag die jouw kinderen en de genodigde van het kinderfeestje nog lang zullen onthouden.

4. Lasergamen

Lasergamen behoort zeker in dit rijtje thuis. Het is een ideaal uitje voor een kinderfeestje. Wanneer je naar een speelcentrum gaat waar je kunt lasergamen, heb je direct al een geweldig partijtje. Na het lasergamen kun je lekker wat gaan eten en is het een perfect verjaardagsfeestje voor jouw kind.

5. Bowlen

Vrijwel iedereen is eens op een kinderfeestje geweest waar je ging bowlen. Dit komt doordat bowlen een perfect uitje is. Vrijwel iedereen kan meedoen en het is een gezellig spel om te spelen. Vraag natuurlijk wel een kinderbaan aan, zodat iedereen eens raak kan gooien. Je bepaalt zelf hoeveel banen je wilt huren en het is daardoor ook een zeer voordelig uitje.

6. De bioscoop

Draait er net een leuke kinderfilm in de bioscoop wanneer jouw kind jarig is? Dat is een geweldige samenkomst van omstandigheden. Dan weet je natuurlijk meteen dat het kinderfeestje in de bioscoop wordt gevierd. Ga gezellig met de hele groep naar de film en haal flink wat popcorn voor op schoot. Het is een uitje waar iedereen aan mee kan doen en altijd een succes is.

Het organiseren van een kinderfeestje is een stuk minder moeilijk wanneer je een leuk uitje hebt. Maak gebruik van deze bovenstaande lijst van de 6 leukste uitjes voor een kinderfeestje, zorg dat de kinderen veilig worden vervoerd en organiseer een geweldig partijtje voor jouw kind!