Voordat je moeder werd en kinderen kreeg was shoppen nog erg leuk. Lekker met je vriend of met vriendinnen de stad in. Slenteren langs te etalages, de nieuwe trends bekijken, nieuwe kleding passen en natuurlijk lekker iets eten en drinken. Je kon er makkelijk een zaterdag of zondag zoet mee zijn. Wat verandert er als je moeder wordt?

Shoppen als je moeder bent

Uitgebreid shoppen is een van de dingen die je moet doen als je nog geen kinderen hebt. Als je moeder bent geworden, wordt even de stad in om lekker te shoppen een grote uitdaging. Zeker als je je kinderen bij je hebt. Want laten we eerlijk zijn, als moeders onder elkaar, shoppen met kinderen is een hel! Ze vinden het verschrikkelijk om mee te gaan in een kledingzaak om daar even rustig te wachten tot jij klaar bent met het uitzoeken van je nieuwe garderobe. En bij iedere speelgoedwinkel ben je ze kwijt. Voor je het weet ben je een uur kwijt in de lokale Intertoys. Probeer ze maar weer eens mee de winkel uit te krijgen. Zonder gesmeek om een auto, Barbie of nieuw computerspelletje. Speelgoedwinkels maken kinderen gek. Ze willen per se iets hebben.

Dan maar online shoppen

Stel dat je wel even zonder kinderen zou kunnen winkelen. Dan nog is het als moeder tegenwoordig vele malen effectiever om achter de laptop te kruipen en je nieuwe garderobe of cadeautjes online te scoren. Vaak vind je online de beste aanbiedingen en koopjes. En doordat je niet eerst naar de stad moet rijden en moet parkeren, ben je veel efficiënter en bespaar je uren tijd. En die tijd kun je gebruiken voor andere dingen. Tijd om lekker in bad te gaan, of een sauna-bezoekje te regelen. Om lekker een uur lang je favoriete magazine te lezen met een heerlijke kop thee. Of om stiekem langer in bed te blijven liggen, of om overdag Netflix aan te zetten en een aflevering van je favoriete serie te kijken.

Personal shoppers zijn ideaal

Om nog meer vrije tijd over te houden, kun je tegenwoordig ook gebruik maken van gratis personal shopping service voor vrouwen. Dit is bedoeld voor vrouwen (en dus ook moeders) die een druk leven leiden én er goed uit willen zien. Klinkt toch als ontzorgd worden en meer tijd om leuke dingen te doen? Wie wil dat nou niet?

Op basis van een vragenlijst die je invult, gaat een personal shopper voor je aan de slag. Het grote voordeel van bijvoorbeeld Zalon, een personal shopping service, is dat ze volledig online werken. Je beslist dus zelf wanneer je de vragenlijst invult. De stylist die op basis van jouw antwoorden en jouw profiel het beste bij je past, stelt vervolgens je eigen look voor je samen. Ideaal als je een eigen unieke stijl wilt ontwikkelen, of op zoek bent naar die perfecte outfit voor die ene bijzondere gelegenheid. De personal shoppers helpen je met stylingadvies, kleurenanalyse en kledingtips.

Nooit meer met jengelende kinderen aan je been door de stad worstelen. Nooit meer uren kwijt in de speelgoedwinkel met je kinderen die alles uit de rekken pakken en je hoofd gek zeuren voor cadeautjes. Met een personal shopper kun je niet alleen in bad of naar de sauna, maar je kunt het allebei. Terwijl je ook nog tijd overhoudt voor het lezen van je favoriete magazine! Klinkt niet gek toch?