… in deze wereld van oorlog, verraad, corruptie, haat en nijd voeden wij jou op. Terwijl dagelijks miljoenen beelden van ‘buiten’ ons huis in stromen via televisie, youtube, tiktok, facebook en andere media is het onze taak om jou te beschermen. Te beschermen, maar ook voor te bereiden op jouw leven als volwassene. Dus moet je ook dingen meekrijgen van de wereld en in de gelegenheid zijn om daar jouw mening over te vormen, zodat je ‘buiten’ je mannetje/vrouwtje kunt staan. Het doet me soms verdriet dat jij zoveel ellende ziet. Oorlog en honger zijn door de media heel dichtbij. Geweld, al dan niet seksueel, is door de media heel dichtbij. Terreur en natuurrampen zijn door de media heel dichtbij.

Mooi kind media nieuws

Lief kind

… in deze wereld met veel mensen die hun best doen om het goede te betekenen voor anderen voeden wij jou op. We laten jou zien dat er ook veel moois is in de wereld, als tegengif voor de moeilijk te bevatten beelden. Dat je, wat er ook gebeurt, altijd kunt bouwen op ons, je familie en echte vrienden. Dat liefde en vriendschap tussen mensen kostbaar zijn. Dat het zo mooi is in de natuur en dat die onze bescherming heel hard nodig heeft. We maken je bewust van fijne momenten, al lijken ze ‘maar’ klein, zoals een waterijsje op een snikhete dag. We zorgen ervoor dat je ervan geniet én ervan bewust bent dat niet iedereen dat kan of de mogelijkheden daartoe heeft.

Mooi kind

Prachtig kind

… dagelijks geef je ons de gelegenheid om de wereld te zien door jouw ogen. Dagelijks geef jij ons een klein kijkje in jouw gedachten, overpeinzingen, meningen en twijfels. Gelukkig vertrouw je genoeg op ons om te weten dat wij jou steunen, óók als jouw meningen of ideeën niet de onze zijn. Je bent in staat om je ongezouten mening te geven. Soms zijn ze heftig, die periodes waar je doorheen gaat, maar altijd kom je daarna een knuffel of een zoen geven of halen.

Wonderkind

… jouw leven, jouw ‘zijn’, zijn bijzonder en ontzettend waardevol. Wat ben je mooi, in al je facetten. Wat ben je fascinerend en slim. Wat ben je soms onbegrijpelijk. Het is zó mooi om te zien hoe jij elke dag een beetje meer ‘eigen’ krijgt. Soms botst het en dat is goed, zo leer je, zo leren we allemaal. Heb vertrouwen in jezelf; je bent prima zoals je bent, je bent geliefd zoals je bent. Wees wie je bent, dan straal je uit hoe prachtig je bent.

Mijn pubers, we begeleiden jullie op de hobbelige weg naar volwassenheid… ❤️❤️

mooi lief wonderkind