Persoonlijk

Persoonlijke verhalen vinden veel mensen aangenaam om te lezen. Dit heeft uiteraard meerdere redenen. Een belangrijke reden is dat het heel inspirerend is om ervaringen van mensen uit eerste hand te lezen. Dit werkt beter op je in dan de meer klinische verhalen zonder persoonlijkheid. Je kunt het een beetje vergelijken met het ontvangen van een kaartje. Als er een kaartje in de bus ligt. En je maakt de envelop open en je ziet er een hele onpersoonlijke tekst op staan. Dan vind je het misschien wel leuk dat je het kaartje hebt ontvangen, maar het is dan altijd toch leuker als deze ook een persoonlijke tint heeft. Zo werkt het ook met persoonlijke verhalen die zijn geschreven door mama's. In deze categorie vind je persoonlijke verhalen over veel verschillende soorten onderwerpen.

Denk daarbij aan persoonlijke verhalen van moeders die vertellen hoeveel leuker het leven nu is met kinderen. Maar ook wat betreft vele andere persoonlijke verhalen kun je in deze categorie terecht. Bijvoorbeeld de momenten wanneer een moeder supertrots is. Het is hartstikke leuk om die persoonlijke verhalen te lezen. Ze zijn dan wel in een soort dagboekvorm geschreven, maar jij als moeder kan daar alsnog heel veel inspiratie uithalen.

Enerzijds zijn er meer dramatische verhalen te vinden. Over de problemen die komen kijken bij het moederschap. Denk daarbij aan onzekerheden en hoe je je angsten kunt overwinnen. Maar tegelijkertijd ook meer de vrolijke verhalen. Wat is er zo leuk aan het moederschap? Wanneer ben je heel trots als moeder? Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk van het moederschap kunt genieten en ga zo maar verder. Er zijn veel verhalen te vinden in deze categorie. En de kans is vrij groot dat er in de toekomst ook nog veel meer verhalen bijkomen. Probeer de website dus in de gaten te houden.