Relatie

Heb jij een partner en hebben jullie recent een kind gekregen? Of krijgen jullie binnenkort een kind? In beide gevallen zal er veel in jullie leven veranderen. Niet alleen als het gaat om de praktische zaken. Want een kind krijgen kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je minder tijd hebt om te sporten. Daarnaast zijn er andere hobby's waar je veel minder tijd voor hebt, nadat je een kind hebt gekregen. Maar dat is niet het enige wat gaat veranderen voor jou als moeder. Ook de relatie tussen jou en je partner gaat namelijk veranderen. Het is namelijk niet zo dat alles voor altijd hetzelfde blijft. Een kind zorgt ervoor dat de relatie tussen jullie anders wordt. Voordat je een kind hebt gekregen, ligt de focus vooral op jullie samen. Met een kind veranderen deze verhoudingen.

Dit kan er bijvoorbeeld in resulteren dat jullie minder aandacht voor elkaar hebben. Natuurlijk is het niet zo erg dat dit eventjes zo is, maar na verloop van tijd is het wel goed voor de relatie dat die aandacht er weer is. In deze categorie vind je bijvoorbeeld tips over hoe je ervoor kunt zorgen dat je weer zin krijgt na de bevalling. Maar ook andere kwesties worden hier behandeld.

Valentijnsdag is bijvoorbeeld een prachtige dag om je relatie weer nieuw leven in te blazen. In deze categorie vind jij ook tips om ervoor te zorgen dat jij een spectaculaire Valentijnsdag gaat beleven. Een gezonde relatie is overigens niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor je kind. Kinderen moeten immers in een omgeving opgroeien waarin er weinig sprake is van ruzie en dergelijke. Anders kan je kind daar later in zijn leven flink last van krijgen. En dat wil je als ouder natuurlijk niet op je geweten hebben, dus investeer hier goed in.