Een avontuurlijke reis naar Australië en Nieuw-Zeeland is heel spannend. Het wordt nog een stukje spannender als je dat gaat doen met je hele gezin. De moeders, die meestal de touwtjes in handen hebben, moeten dan toch wel even een hele planning maken. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de kids. Maar met de juiste voorbereiding en mindset wordt dit een ervaring die voor het hele gezin onvergetelijk gaat zijn en die jullie voor altijd zullen delen.

Een beter cadeau kun je jezelf en je gezin niet geven. Dit brengt quality time naar een heel nieuw niveau. In deze blog vind je allerlei handige tips om jouw leven als reizende moeder een stuk makkelijker te maken. Voordat je het weet ben je de vliegtickets Nieuw-Zeeland aan het boeken en de koffers aan het inpakken.

Kangoeroe tijdens reis in Australie

Een goed begin is het halve werk

Iedere vakantie begint met een planning. Als je met het hele gezin op reis gaat, is het ontzettend belangrijk om die planning goed te hebben staan. Met kinderen erbij wil je niet op het laatste moment nog dingen gaan aanpassen. Doe goed onderzoek naar leuke bestemmingen, activiteiten en accommodaties die leuk zijn voor het hele gezin. Maak een schema en betrek het gezin erbij. De voorpret en het plannen is al een groot deel van de vakantie en dat is natuurlijk nog leuker als je het samen kunt doen. Maak een goed reisschema en ga dan een vliegticket naar Australië boeken.

Op reis in Australie en Nieuw-Zeeland

Familievriendelijke accommodaties in Australië en Nieuw-Zeeland

De verblijfsplekken zijn altijd heel erg belangrijk als je gaat reizen. Maar als je met kinderen gaat, wordt het nog een stuk belangrijker. Je wilt een accommodatie die voor iedereen leuk is. Een plek waar de kinderen lekker kunnen spelen en waar jij even heerlijk tot rust kunt komen. Een vakantiehuis of hotel met zwembad is ideaal. Kijk ook of je iets kunt vinden met een keuken, dan ben je niet altijd afhankelijk van restaurants, maar kun je ook eens zelf wat eten klaarmaken.

Ontspannen op reis met familie

Ontspanning is de sleutel tot succes

Op reis met kinderen is hard werken. Je hebt niet alleen de verantwoordelijkheid over je eigen vakantie, maar je moet ook nog eens op de kinderen letten en zorgen dat zij het ook leuk hebben. Natuurlijk brengt een reis naar Australië heel veel avontuur met zich mee. Maar vergeet zeker niet om ook wat tijd in te plannen voor ontspanning in plaats van inspanning. Goed uitrusten is van essentieel belang om optimaal te kunnen genieten van deze prachtige ervaring.