Het wordt langzaam eerder donker, wolken trekken zich samen… Er heerst een duistere vloek over Toverland, het park is overgenomen door angstaanjagende figuren. Zij hebben maar één doel: jou de stuipen op het lijf jagen. Attractiepark Toverland heeft voor griezelliefhebbers van jong tot oud iets spectaculairs: Halloween Nights. Durf jij het aan?

Halloween Nights in Toverland

Tijdens Halloween Nights op 21, 22, 23 & 26, 27, 28, 29, 30 oktober 2016 wordt Toverland overgenomen door angstaanjagende figuren. Van 19:00 tot 23:00 uur kun je door het park dolen en worden belaagd door mummies, zombies en andere wezens uit je ergste nachtmerries. Je moet het maar durven! Twijfel je of je het te eng vindt? Daar heeft Toverland een fijne oplossing voor gevonden: de speciale Halloween toverstaf. Als je het te spannend vindt worden, ontsteek je het licht van je toverstaf en houdt je ‘m voor je. Dan druipen alle enge monsters af. (LET OP: De Halloween Toverstaf heeft geen toverkracht in de scare zones Labyrinth of Hell, Whispering Woods en het Geisterhaus Müller)

Scare zones

Het attractiepark is tijdens de Halloween Nights opgedeeld in maar liefst acht verschillende scare zones. Iedere scare zone heeft een eigen thema en bijbehorende figuren, spannende verlichting en bijbehorende muziek. Vier in Fiesta de los Muertos het feest van de Mexicaanse doden en bezoek het onheilspellende kerkhof van Black Widows waar zwarte weduwen ronddolen op zoek naar nieuwe slachtoffers. In Frozen Fears is de Djengu River een bevroren wereld geworden na een vloek en moet je oppassen voor de handlangers van de heerser met het bevroren hart. Ben je echt een durfal, sla dan Whispering Woods niet over: hier ga je geblinddoekt het ‘woud’ in. Je bent volledig aangewezen op wat je hoort, ruikt en.. voelt.

Tickets Halloween Nights met korting

Argh, bovenstaande omschrijving doet mij al rillen. Ben jij en/óf je kind(eren) een durfal, ga dan vooral griezelen tijdens Halloween Nights! Tickets bestel je online met €4,00 korting. Kijk voor alle informatie over Halloween Nights, de scare zones en hoe je tickets (én de Halloween Toverstaf) bestelt op Toverland.nl https://www.youtube.com/watch?v=aiHgXBNsXQ8

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland in Sevenum is een park voor jong en oud en heeft zowel buiten als overdekte attracties en shows. Een groot gedeelte van het park is overdekt, wat erg fijn is als het herfstweer toeslaat. Toverland heeft vier area’s met elk een eigen thema (Magic Forest, Troy Area, Magische Vallei en het Land van Toos). Klim en klauter in het overdekte Land van Toos of ontdek het land per trein, roetsj van de wildwaterbaan in de Magische Vallei, ga op avontuur in de betoverde Villa Fiasco en beproef je stalen zenuwen in de snelste, hoogste en langste houten achtbaan van de Benelux: Troy. Een betoverd land waar je op een ware ontdekkingsreis kunt gaan, gegarandeerd veel plezier voor het hele gezin. Kijk voor meer informatie op Toverland.nl