Is het lastig om een leuk cadeau te vinden voor jouw partner op Valentijnsdag? Wanneer je zwanger bent draag je altijd het leukste cadeau voor jouw partner direct bij je. Je kunt Valentijnsdag extra bijzonder maken wanneer je zwanger bent. Er zijn veel originele cadeaumogelijkheden om jouw partner flink te verrassen op Valentijnsdag. Wij hebben 5 bijzondere en originele cadeautips op een rijtje gezet.

1. 4D echo

Kunnen jullie ook niet wachten om jullie baby te zien? Of wie zal het meer lijken? Je kunt natuurlijk een pretecho laten maken. Het is een geweldig idee voor Valentijnsdag. Zo kan jouw partner al voor de geboorte de baby van dichtbij zien. Kies voor een 4D echo. Deze echo maakt het mogelijk om de baby in 4D te zien op de echo. Je kunt foto's laten maken en zo kun je voor de geboorte al een blik werpen op jullie baby.

2. Weekendje weg

Dit is waarschijnlijk jullie laatste Valentijnsdag dat jullie met z'n tweeën zijn. Er is dus alle reden toe om hier flink van te genieten. Jullie leven zal flink veranderen met de komst van een baby. Maak dus goed gebruik van Valentijnsdag en geniet van een dag vol romance. Boek bijvoorbeeld een weekendje weg voor jullie tweetjes. Geniet volop van deze tijd samen. Boek een huisje, een spa en maak er een totaal relaxweekendje vol romance van.

3. Super papa

Bij Valentijnsdag horen natuurlijk cadeautjes. Je kunt jouw partner goed in het zonnetje zetten door alvast leuke papa cadeaus te kopen. Je kunt veel cadeaus eenvoudig personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een 'Super Papa' koffiemok met een foto van jouw partner. Het ouderschap komt steeds dichterbij en op deze manier kun je jouw partner goed verrassen op Valentijnsdag.

4. Koffiezetapparaat

Zijn jullie meer van de praktische cadeaus? Dan is een goed koffiezetapparaat zeker geen vreemd cadeau. Het uitzicht op het ouderschap brengt namelijk ook veel slapeloze nachten met zich meer. Bereid je goed voor op het ouderschap door te investeren in een goed koffiezetapparaat. Dit zul je zeker nodig hebben wanneer de baby er net is. Het is een handig cadeau waar je jouw partner zeker mee kunt verrassen.

5. Zwangerschapstest

Het allermooiste en meest romantische cadeau voor Valentijnsdag is natuurlijk een positieve zwangerschapstest. Ben jij net de dagen of weken voor Valentijnsdag erachter gekomen dat je zwanger bent? Dan heb je natuurlijk al het beste cadeau. Kun jij dit bijzondere nieuws nog een aantal dagen of weken geheim houden van jouw partner? Dan is dit natuurlijk het beste cadeau wat je jouw partner ooit kunt geven op Valentijnsdag.

De romance gaat zeker niet verloren wanneer je zwanger bent. Geniet samen met jouw partner van een unieke Valentijnsdag wanneer je zwanger bent. Je kunt jouw partner goed in het zonnetje zetten met unieke cadeaus op Valentijnsdag. Geniet nog even van de tijd die jullie met z'n tweetjes hebben en ga erop uit, ook kun je jouw partner perfect verrassen op Valentijnsdag met een positieve zwangerschapstest. Deze 5 cadeautips zorgen ervoor dat jouw Valentijnsdag dit jaar zeker geslaagd zal zijn.