Wil jij jouw vrienden en familie ook voorzien van een leuk cadeau tijdens de feestdagen? Dit is de beste tijd van het jaar om elkaar te verrassen met een mooi cadeau. Het kan weleens lastig zijn om voor iedereen een leuk én origineel cadeau te vinden. Gelukkig hebben wij de leukste cadeautips voor de feestdagen voor je op een rijtje gezet. Maak gebruik van deze 5 cadeautips voor de feestdagen en verras iedereen met een mooi presentje.

Tijdschrift of abonnement

Een tijdschrift is zoiets dat veel mensen heerlijk vinden om doorheen te bladeren, maar toch minder gauw zelf zullen kopen. Het is daarom een perfect  cadeau! Het mooie van een tijdschrift als cadeau, is dat je voor zowel jouw tienernichtje als jouw oudoom een geschikt tijdschrift kunt vinden. Weet je toch niet zeker welk tijdschrift hun voorkeur heeft? Geef dan een bladcadeau! Een bladcadeau is een tegoedbon waarmee de ontvanger zelf een tijdschrift of zelfs abonnement kan aanschaffen. Dit is een leuk cadeau en enorm handig als je zelf niet goed weet wat je iemand cadeau moet doen.

tijdschrift

Gepersonaliseerd cadeau

Het leukste is toch altijd wanneer een cadeau een persoonlijk tintje heeft. Je kunt een familielid of vriend goed verrassen met een mok met eigen foto of short met eigen naam. Online kan je eenvoudig een gepersonaliseerd cadeau ontwerpen. Er is enorm veel keuze uit producten en je kunt deze verder geheel zelf ontwerpen. Kies een leuke tekst, afbeelding of eigen foto om het cadeau helemaal eigen te maken. Aandacht maakt alles mooier en een cadeau dat je zelf hebt ontworpen heeft een extra persoonlijk tintje.

Bordspel

Zijn jullie verzot op spelletjes doen? Dan zijn de feestdagen perfect om familie en vrienden een nieuw bordspel cadeau te doen. Geef jouw familie op eerste Kerstdag een nieuw bordspel en speel deze met z’n allen na het eten al. Het kan een goede traditie worden om elkaar ieder jaar nieuwe leuke bordspellen cadeau te doen.

Cadeautips voor de feestdagen: Kookboek

Tijdens de feestdagen haalt iedereen zijn of haar kookkunsten weer op. Het is dé tijd om te koken en te bakken. Het is daarom ook de beste tijd om iemand een nieuw kookboek cadeau te doen. Dit kan zowel voor de beginnende keukenprinses zijn, als voor de professionele thuiskok. Zoek een leuk kookboek dat helemaal past bij zijn of haar kookstijl en zo heb je altijd een leuk cadeau.

Bloemenabonnement

Iedereen geniet van een mooi en vers bos bloemen in huis. Het is natuurlijk altijd leuk om een mooi boeket mee te nemen, maar het is nog veel leuker als de ontvanger met regelmaat een boeket van jou kan ontvangen. Een leuk cadeau om te geven is een bloemenabonnement. De ontvanger van dit cadeau kan dan eens per week, twee weken of maand een nieuw boeket ontvangen. Zo geef je een cadeau tijdens de feestdagen, waar degene het hele jaar nog plezier van heeft.

bos-bloemen

Vind jij het ook lastig om de juiste, leuke en originele cadeaus te vinden voor tijdens de feestdagen? Dankzij de 5 bovenstaande cadeautips voor de feestdagen kan jij ook iedereen verrassen met een uniek presentje. Pak flink uit en geef jouw familie en vrienden een tijdschrift, bordspel of wellicht een abonnement op bloemen cadeau! Met deze leuke cadeautips voor de feestdagen wordt het nog gezelliger.

Dit artikel met de 5 leukste cadeautips voor de feestdagen is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.