De leukste schoencadeautjes onder de € 7,- euro

Margot - 10-11-2015
header-schoencadeautjes

Hij komt, hij komt... Sinterklaas arriveert aankomend weekend in Nederland met zijn pieten en dat betekent dat de tijd weer aanbreekt van pepernoten, marsepein, en.. cadeautjes! Meer Voor Mama's zette de leukste schoencadeautjes voor je op een rij. En allemaal onder de 7 Euro, dus vriendelijk voor je portemonnee:

  • Aadje piraatje en de stoomboot van Sinterklaas

Compact boekje over Aadje Piraatje die het toch best spannend vindt om Sinterklaas te ontmoeten. Zou hij lief genoeg zijn geweest en een pakje krijgen van de Sint? Een kort verhaaltje op rijm, leuk voor dreumesen en peuters. Te koop bij onder andere Bol.com voor 6,99 euro.
  • Houten puzzel (1+)

Ik ben gek op houten speelgoed en mijn kind is gek op puzzelen, dus deze beland zeker in de schoen. Omdat het zo'n klein prijsje heeft mag hij van de Sint vast nóg wel een keer zijn schoentje zetten... Houten puzzel van bijvoorbeeld Jip en Janneke: 2,50 euro bij Hema.
  • DJECO vouwkleurplaten (7-11 jaar)

Kleurplaten met een knipoog: in elkaar gevouwen zie je een plaatje en als je 'm uitvouwt komt er ineens veel meer tevoorschijn! Acht kleurplaten met 4 verschillende prints. Te koop bij PS Ik Hou Van Jou voor 3,95 euro
  • Autostickers (3-6 jaar)

Leuk voor onderweg! Met de SES Autoplakkers Transport plak je het autoraam vol auto's, vliegtuigen en boten. Er zitten twee vellen stickers bij en een plaat waar je de stickers op kunt plakken als je ze liever niet op het autoraam hebt. Te koop bij onder andere Bol.com voor 4,99 euro
  • Plaatjesboekjes (0-2 jaar)

Deze boekjes in vrolijke kleuren met woordjes of dieren passen makkelijk in een schoen en dus ook in je handtas, handig voor wat vermaak en afleiding onderweg. Ze zijn te koop bij Hema vanaf 1 euro per stuk.
  • Kindertattoo's Rio van MIMI'Lou (alle leeftijden)

Helemaal hip nu: kindertattoo's! Deze zonnige en vriendelijke plaatjes zijn stiekem ook erg leuk voor ouders. ;) Ze zijn te koop bij PS Ik Hou Van Jou voor 4,95 euro per vel
  • Fisher Price stapelbekers (vanaf 6 maanden)

Voor de allerkleinsten en altijd een succes: stapelbekers. Om te stapelen, maar vooral om om te gooien, ook leuk om mee te spelen in bad en zwembad. Onder andere te koop bij Lobbes, nu voor 6,99 euro
  • Strijkkralen (3+)

Knutselpakketje om met strijkkralen de mooiste creaties te maken. Compleet met acht kleuren strijkkralen, een bord, garen, voorbeelden en instructie. Te koop bij Hema vanaf 3,25 euro.
  • Kikker in de kou (alle leeftijden)

Met een boek zit je altijd goed, vind ik. En zeker met de Kikker-boeken: mooie plaatjes en leuke verhaaltjes. Dit boekje is in klein formaat en het korte verhaal gaat over Kikker die het veel te koud vindt in de winter terwijl zijn vriendjes fijne warme vachten hebben. Gelukkig houden zij hem warm. Te koop bij onder andere Bol.com voor 5,99 euro.
  • Houten bouwset graafmachine (5+)

Voor de knutselsmurfen onder ons: een bouwpakket om een heuse graafmachine van te maken. Compleet met gereedschap, instructies en verf om je graafmachine mee te schilderen als ie klaar is.

PS: Volg je ons al op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest?

Margot woont samen met haar vriend en hun zoontje. Met een achtergrond in media en marketing is ze nu de drijvende kracht achter MeerVoorMamas.nl. Woont in de stad, maar komt graag in het groen. Houdt van reizen, leuke nieuwe plekjes ontdekken (vooral waar je kunt eten) en bevindt zich het liefst aan/op/in het water.
lees meer blog's van Margot

Ook veel gelezen:
Social
Partners