Vrolijke zomerschoenen van Red-Rag

Margot - 07-04-2016
headerfoto-redrags-schoentjes

Aan alles merk ik dat de lente en de zomer eraan komt, maar vooral aan mezelf. Want wat ben ik toe aan zonlicht, een laagje minder kleding en ook: vrolijke en frisse kleuren! En dan niet alleen buiten, maar ook in huis: in mijn kledingkast en die van mijn zoontje. Dus ben ik stiekem al aan het snuffelen geweest in de nieuwe collecties kinderkleding. Want wat is er leuker dan het lente-zomerseizoen voor te bereiden met het bekijken van de nieuwste collecties kinderkleding en kinderschoenen? Nou ja, om alvast wat items uit diezelfde zomercollectie in huis te halen natuurlijk!

Zomersneakers voor kinderen


Van Red-Rag kreeg ik voor mijn zoontje een paar superstoere en vrolijke sneakers uit de nieuwste zomercollectie 2016. Lees gauw verder over Red-Rag én over hoe je één van de vijf (5!) paar schoenen kunt winnen die we mogen verloten onder de Meer Voor Mama's lezers!

Op de foto zie je de sportieve en frisse nieuwe stappers van mijn zoontje. Stevige schoentjes in anthraciet, lime en wit en met een grappig rood detail op de hak. Hij moet er nog even een maatje voor groeien, maar ik zie 'm er al in rondbanjeren met zijn blote beentjes in de zon. Kom maar door met die zonnestralen!

Ik was nog niet bekend met het merk Red-Rag, dus ik was razend benieuwd naar de schoentjes en ook vooral naar de kwaliteit. Met dat laatste zit het zeker wel goed: het is een soepel schoentje met een stevige zool en een goed voetbed. Die drie dingen vind ik belangrijk voor een kinderschoen. Ook een dikke pré: geen gedoe met vetertjes, maar praktisch klittenband. Hierdoor kan het schoentje kan ook ver genoeg open zodat de voetjes er makkelijk in glijden. Niets zo vervelend als een dreumesvoetje met alle macht in een krap schoentje proberen te wurmen.

Red-Rag zomercollectie


Red-Rag schoenen kenmerken zich – behalve door goede kwaliteit – door de vrolijke kleurtjes en dito details. Gedurfde kleurcombinaties, stoere details en gekke prints. Of, zoals ze het zelf omschrijven: in Nederlandse schoenenmarkt waar al veel van hetzelfde is, zijn zij de rode lap, de red rag.

Geprikkeld door de vrolijke nieuwe schoentjes van mijn zoon was ik wel benieuwd naar de rest van de collectie Red-Rag zomerschoenen. Voor lente/zomer 2016 bestaat de collectie voor jongens uit onder andere hippe witte sneakers met rode en blauwe details, maar ook vrolijke stappers met frisblauw, felgroen, oranje en okergeel. De meisjesschoenen zijn er in frisse kleuren en pasteltinten en hebben glanzende details, dierenprintjes, franjes en bloemenprints. Schoenen die ik zelf ook wel had willen dragen als klein meisje!

Naast vrolijke zomerschoenen heeft Red-Rag ook een collectie sandaaltjes in diverse kleuren en stijlen. Die staan hier op de verlanglijst! Op hun website Red-Rag.nl vind je de volledige collectie zomerschoenen voor jongens en meisjes (én ook de dames- en herencollectie), plus de verkooppunten.

Red-Rag kinderschoenen winnen

*Deze winactie is gesloten*

Meer Voor Mama’s mag maar liefst 5 paar Red-Rag kinderschoenen weggeven! Wil jij voor je kleintje een paar stoere frisse Red-Rag  zomerschoenen winnen t.w.v. €79,95? Bezoek onze Facebookpagina en geef je keuze door via de link bij de video! Deze winactie loopt tot en met donderdag 14 april. De winnaars worden per mail op de hoogte gebracht.

Dit blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Alle meningen en bevindingen over dit product zijn van de schrijver van dit blog.

Margot woont samen met haar vriend en hun zoontje. Met een achtergrond in media en marketing is ze nu de drijvende kracht achter MeerVoorMamas.nl. Woont in de stad, maar komt graag in het groen. Houdt van reizen, leuke nieuwe plekjes ontdekken (vooral waar je kunt eten) en bevindt zich het liefst aan/op/in het water.
lees meer blog's van Margot

Ook veel gelezen:
Social
Partners