Mamacolumn

Lezen is één van de meest effectiefste methodes om jezelf te ontwikkelen als mens. Veel mensen hebben dan gelijk dikke boeken in hun achterhoofd. Boeken die je misschien nog in de kast hebt staan, maar waarvan je eigenlijk al weet dat je ze nooit gaat lezen. Maar je hoeft niet per se dikke boeken te lezen om tot kennis te komen. Ook columns en dergelijke zijn erg interessant en leerzaam. Het voordeel hiervan is dat je ook niet zo'n grote spanningsboog nodig hebt. Je hoeft er dus niet echt voor te gaan zitten, maar het kan even tussen andere activiteiten door.

Zeker als moeder is dat handig, want als moeder heb je het natuurlijk hartstikke druk met allerlei verschillende zaken. Maar dan is het ondertussen wel leuk om verschillende zaken bij te leren. Gelukkig hebben we in deze categorie verschillende mamacolumns over variërende onderwerpen. Daar kun je dus veel lering uithalen als moeder. Denk daarbij aan een column over hoe het is om een moeder te zijn van een dochter. Hartstikke leuk om te lezen, want misschien verwacht jij in de toekomst ook wel een dochter. Of misschien heb je al een dochter en lijkt het je leuk om verhalen met veel herkenning te lezen? Ook dan ben je hier op de juiste plek. En wat dacht je er van over de ervaring dat je kind veel te hard groeit?

Maar ook voor vele andere soorten verhalen kun je hier terecht. Bijvoorbeeld over de opvoeding van je peuter. Hoe zorg je ervoor dat die een beetje rustig blijft en zich niet altijd gaat bezeren? In deze categorie geven moeders tips over hoe zij het doen. Misschien doe jij het wel op dezelfde manier, of vind jij het heel vermakelijk en inspireert het je juiste? In deze categorie zijn veel verschillende columns van moeders te vinden. Ook blijft dit zich in de toekomst uitbreiden, dus bezoek regelmatig de website.