Het zonnetje schijnt en je wilt dus lekker de deur uit met je baby of dreumes. Lopen is uiteraard nog niet mogelijk en zelfs als je kleintje zijn eerste stapjes al heeft gezet, kan deze nog zeker geen kilometers zelf afleggen. Er zijn verschillende manieren om je kind buiten te vervoeren. In de eerste maanden in een intieme draagzak en iets later door middel van een kinderwagen of een buggy. Bij al deze manieren van vervoer zijn een aantal zaken van belang. Zo let je met name op de veiligheid en het comfort van je baby. Maar natuurlijk is ook jouw eigen comfort niet onbelangrijk. Met een Yoyo buggy genieten jullie beiden.

Wat is de YoYo buggy?

De Yoyo buggy is van Babyzen en kwam in 2010 op de markt. De buggy stond direct bekend om haar handzaamheid. Daarom past de Yoyo buggy perfect in jouw dynamische wereld. Zo kun je de Yoyo buggy compact opvouwen en besturen met maar één hand. Zo houd je je andere vrij. Bovendien is de buggy makkelijk te manoeuvreren, schokbestendig en voorzien van een transporttas en boodschappenmandje.

Sterke en licht

De Yoyo buggy is een lichte en sterke wagen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen en in een seconde in te klappen. Het vernieuwde design van het draagframe zorgt voor nog meer veiligheid en stabiliteit. Door het zonnescherm heeft je kleintje geen last van de felle zon en is beschermd met een vergelijkbare zonnebrandcrème van factor 50. Zo hoef je nooit bang te zijn voor zonneschade. En als het regent, dan houdt het regenscherm de hele buggy droog. De buggy door z’n 5,5 kg een van de lichtere exemplaren in z’n soort. Hij is bovendien voorzien van een handige, stevige draagbeugel als je een keer op een oneffen terrein, zoals een bosgrond, wilt rijden. Je zult merken dat de wielen niet zullen blokkeren.

Relaxed voor je kind

De Yoyo buggy is van Babyzen en die doet z’n naam eer aan. Er zijn diverse comfortabele accessoires te krijgen zoals voetenzakjes, parapluutjes, cupholder voor je koffie en andere slimme artikelen van hoge kwaliteit. De mooie stoffen voelen prettig aan voor je kindje.

Diverse modellen

Er zijn verschillende Yoyo buggy’s te krijgen voor de verschillende leeftijden van je kind. Zo is er een losse buggy te koop voor kinderen vanaf 0 maanden en voor kinderen vanaf 6 maanden. Maar ook complete sets. Zo heb je bijvoorbeeld een complete kit voor 0 maanden en vanaf 6 maanden. Dat scheelt in aanschaf. Je kunt ook kiezen voor een complete set voorzien van een Be Safe autostoeltje voorzien van alle benodigdheden om je kind na een ritje in de buggy, veilig over te zetten in de auto.