Verwen jezelf! Want als moeders doe we dat hoe dan ook te weinig. En waarom zou je jezelf als moeder (en vooral: vrouw) tekortdoen als er veel te genieten valt in het leven? In je drukke leven met de zorg van je kinderen en je gezin, schiet quality time voor jezelf of met je partner er nog wel eens bij in. Soms heb je dan gewoon geen zin meer in seks, als je moe maar voldaan in je bed ligt. Maar juist precies die rustmomenten zijn ideaal om jezelf lekker te verwennen, want dat heb je verdiend.

De satisfyer van Easytoys helpt je dan om jezelf een enorm plezier te doen en tot volledige ontspanning te komen. En misschien vind je partner het wel spannend en opwindend om te helpen of te kijken? Maar wat is dat precies: een satisfyer? En welke voordelen heeft dit fijne apparaat te bieden voor moeders die toe zijn aan wat meer genot en plezier in hun drukke bestaan?

verwen jezelf - hand van vrouw in lingerie

Wat is een satisfyer?

De satisfyer pro 2 van Easytoys is een vibrator die zijn gelijke niet kent. Verwen jezelf met een satisfyer zodat je heerlijk ontspannen tot een ongeëvenaard hoogtepunt kunt komen. Een orgasme dat een eventuele partner, hoe hij of zij ook zijn of haar best doet, jou niet kan bezorgen. Maar hoe werkt zo’n vibrator precies?

Een mooi voorbeeld is de satisfyer pro 2. Deze overheerlijke vibrator is niet voor niets verkozen tot de beste vibrator van het jaar 2021. En ook in 2022 steekt dit seksspeeltje met kop en schouders uit boven andere vibrators en zeker de standaard dildo’s. Maar waarom? Wat maakt de satisfyer pro 2 zo uniek?

Heel simpel: deze vibrator werkt via luchtdruktechniek, waardoor jouw clitoris optimaler dan optimaal gestimuleerd wordt. De satisfyer pro 2 maakt zuigende en afstotende bewegingen in het door jou gewenste tempo. Ook de druk die op jouw clitoris wordt uitgeoefend, kun je zelf bepalen en afstemmen op wat jij het lekkerste vindt. Je kunt dus precies instellen wat jij lekker geil vindt en zo tot een ongekend heftig orgasme komen. Een orgasme die je in jouw leven als moeder nog niet eerder hebt meegemaakt. Daarna puf je natuurlijk even lekker uit en kun je heerlijk nagenieten van het overweldigende gevoel dat een vibrator je kan bezorgen.

Verwen jezelf met een vibrator die zachter én intenser is

Kenmerkend voor de satisfyer pro 2 is verder dat het model ten opzichte van de satisfyer pro 1 aanzienlijk verbeterd is. Vrouwen die een heftig orgasme willen bereiken, worden met de satisfyer 2 op hun wenken bediend. Heel geleidelijk en subtiel brengt deze hypermoderne vibrator je naar een knallend orgasme. Verwen jezelf met een van de maar liefst 11 lekkere standjes van de satisfyer! Er zit ongetwijfeld een standje tussen dat jouw lichaam helemaal gaat laten trillen van genot. Doe wel een beetje zachtjes als je de satisfyer gebruikt, want je wil natuurlijk niet dat je kinderen wakker worden van je gehijg en gekreun.

verwen jezelf - vrouw bijt op vinger met het woord shhhh

Waterbestendig en gemakkelijk op te laden

Enkele interessante eigenschappen van de satisfyer hebben te maken met het gebruiksgemak van deze overheerlijke vibrator. Omdat de satisfyer tegen water kan, kun je deze vibrator dus ook lekker in bad of in de sauna gebruiken. Hoe lekker is dat! Is de accu van je satisfyer leeg? Dan kun je die met een USB-stekker snel weer opladen voor je volgende heerlijke orgasmes. Klaarkomen was nog nooit zo lekker als met de satisfyer pro 2, dus probeer het snel een keer uit en pas op dat je niet verslaafd raakt aan de lichamelijke intensiteit die dit apparaat te bieden heeft.

Voordeliger dan je denkt

Veel vrouwen denken dat geavanceerde dildo’s en vibrators duur zijn. Gelukkig valt dat met de satisfyer pro 2 erg mee. Deze heerlijke vibrator kun je voordelig online aanschaffen en je kunt je seksleven er nog leuker mee maken. Veel plezier en verwen jezelf maar lekker!