Van babygym naar speeltent: Hangloose Baby Play Gym bouw je zó om

Margot - 26-07-2021
hangloose-baby-babygym-naar-speeltent

Het is een leuk moment als je baby op een speelkleed gaat spelen met een babygym. Maar een babygym gaat meestal niet lang mee. Zodra je kind gaat zitten, is liggend spelen niet zo interessant meer. Dan gaat de babygym in de hoek, op zolder of ergens anders waar het stof gaat vangen. Doorgeven en verkopen is een optie, maar nog leuker is het als je babygym een nieuwe functie krijgt waardoor je kind er langer plezier van kan hebben.

De Hangloose Baby Play Gym is een babygym die kan meegroeien met je kind. Na de babyspeeltijd kan het omgebouwd worden tot speeltent.

Hangloose Baby Play Gym

hangloose-baby-babygym

Een babygym wordt gebruikt als een baby alleen nog maar kan liggen. Er hangen speeltjes aan waar je baby naar kan kijken, aan kan voelen en kan proberen vast te pakken. De Hangloose Baby Play Gym is stijlvol ontworpen en heeft een stoer design met onder andere denim erin verwerkt. De speeltjes zijn met de hand gezeefdrukt aan beide zijden.

Het frame van de Baby Play Gym is gemaakt van duurzaam beukenhout met witte rubber koppelingen dat zowel stevig is als mooi oogt. Om de Play Gym een tijdje in je interieur te laten staan is dat dus geen straf, maar nog leuker is als je kinderen er langer gebruik van kunnen maken.

Van babygym naar speeltent

hangloose-baby-playtent

Zodra je baby leert om te gaan zitten, wordt de babygym steeds minder interessant en zal na verloop van tijd niet meer gebruikt worden. Babygymfase voorbij? Met de uitbreidingsset is de Hangloose Baby Play gym simpel om te toveren tot de Hangloose Playtent. Deze set is los aan te schaffen en met een paar simpele aanpassingen kun je de Play Gym omtoveren in een stoere speeltent van denim waar je kind nog jarenlang plezier van kan hebben. In de Playtent kan je kind heerlijk spelen en op een later moment ook een lekker leestentje van maken bijvoorbeeld.

De Hangloose Playtent van denimstof staat heel tof op de kinderkamer, maar kan ook gebruikt worden om af en toe in te spelen doordat het makkelijk te monteren en te demonteren is. Je hebt geen schroeven, hamers en spijkers voor nodig om de Hangloose Baby Play Gym om te toveren tot de Hangloose Playtent. Je kunt de speeltent makkelijk in elkaar zetten en dus ook makkelijk weer demonteren en opruimen als je de woonkamer weer voor jezelf wilt hebben.

Mocht je de fase babygym hebben overgeslagen, dan kun je de Hangloose Playtent ook los aanschaffen.

Over Hangloose Baby

hangloose-baby-papas

Papa Thomas en papa Daan zijn eigenaar van Hangloose Baby en hebben als missie een bijdrage te leveren aan het familieleven waarin de kleine kan ontdekken, plezier kan hebben, en kan verbinden met de wereld om zich heen. Hangloose Baby is bekend geworden met de fameuze babyhangmat die kan worden omgevormd naar een speelmat. Het design van alle producten van Hangloose is behalve kwalitatief goed, stijlvol en stoer ook veilig en functioneel, dus vriendelijk in gebruik. Kijk voor meer informatie over Hangloose en hun producten op www.hangloosebaby.com.

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Margot woont samen met haar vriend en hun zoontje. Met een achtergrond in media en marketing is ze nu de drijvende kracht achter MeerVoorMamas.nl. Woont in de stad, maar komt graag in het groen. Houdt van reizen, leuke nieuwe plekjes ontdekken (vooral waar je kunt eten) en bevindt zich het liefst aan/op/in het water.
lees meer blog's van Margot

Ook veel gelezen:
Social
Partners