Zwanger zijn

Onlangs toegevoegd
Meer blogs over Zwanger zijn

Heerlijk zwanger zijn

Het is één van de meest heugelijke momenten in het bestaan van jou als toekomstige moeder. Het moment wanneer blijkt dat je zwanger bent geworden. Veel mensen stellen dat de trouwerij de mooiste dag in het leven is, maar toch is dit meestal het moment dat je beseft dat je zwanger bent en een kind op komst is. Het is namelijk het moment dat je leven aanzienlijk gaat veranderen. Het zwanger zijn zelf is al een heel proces. Het is voor veel moeders de langste 9 maanden van hun leven. Het gaat dan ook met ups en downs. Gelukkig vind jij in deze categorie verschillende blogs waarin moeders hun ervaringen delen over het gehele proces van zwanger zijn.

Je vindt hier niet alleen de blogs met ervaringen, maar ook praktische tips als het gaat om zwanger zijn. Veel (toekomstige) moeders vragen zich namelijk af wat leuke manieren zijn om te vertellen dat je zwanger bent. Meestal is het namelijk gebruikelijk om het eerst enkele maanden voor je te houden voor de gehele familie. Dit komt omdat de eerste fase van een zwangerschap nog risico's geeft. Bovendien stellen velen dat het ongeluk brengt om dit al te vroeg te vertellen.

Maar als het eenmaal het moment is om dit te vertellen, wat zijn dan leuke manieren om dit te doen? In deze categorie vind je veel praktische tips van andere moeders. Hoe hebben zij dit verteld aan hun familie en hoe hebben ze dit ervaren? En wat kun je juist beter niet doen? Het is altijd handig om te leren van mensen die al ervaring hebben. Op die manier hoef je namelijk niet dezelfde fouten te maken en dat scheelt veel gedoe. Alles over het proces van zwanger zijn lees je dus in deze categorie!

Partners