Wat is acné en wat kun je eraan doen?

Er zullen weinig mensen te vinden zijn die nog nooit met acne geconfronteerd werden. Vooral bij pubers treffen we het vaak aan, vandaar ook de veelgebruikte term jeugdpuistjes, maar ook op volwassen leeftijd kun je de aanwezigheid van acne niet uitsluiten. Vervelend,...

Back to school: 5 handige tips

Als de zomervakantie zijn einde nadert en je kind gaat 'back to school', is het hoog tijd om je kind nieuwe schoolspullen te geven. Dat geldt voor de allerkleinsten, de peuters die naar een peuterspeelzaal gaan, maar zeker ook voor de wat oudere basisschoolkinderen....

GeoFort in Herwijnen, een tip voor een leuk dagje uit met kinderen

In de vakanties zijn wij altijd op zoek naar leuke dagjes uit met kinderen. Na een oproepje ontvingen we via onze Instagram pagina de tip voor een bezoek aan GeoFort in Herwijnen en dus gingen we er op uit naar dit spannende forteiland. Benieuwd naar onze ervaring?...

Betaald ouderschapsverlof opnemen

Vanaf 2 augustus 2022 kunnen ouders die werken in loondienst betaald ouderschapsverlof opnemen. Dit is geregeld in de Wet arbeid en zorg (WAZO) en het is mogelijk om hiervoor een uitkering van UWV te krijgen. Deze nieuwe regeling moet het met name voor vaders en...

Routine op vakantie: zo kom je zelf ook uitgerust terug

Vakantie is heerlijk en de verleiding om alles te laten 'vieren' - ook het ritme van alledag - is groot. Lekker relaxt wel, niet op de tijd hoeven letten, alles op je gemak doen, de ochtendspits en bijbehorende stress overslaan. Maar je baby of peuter is gebaat bij...

Ben je op zoek naar de mooiste plekken om te trouwen in Amsterdam? Om je op weg te helpen, hebben we hieronder de vijf meest fantastische trouwlocaties in Amsterdam en omstreken die momenteel beschikbaar zijn voor je in kaart gebracht. Er is in elk geval keuze genoeg als je luxueus wilt feestvieren!

De huwelijksdag is voor bijna iedereen, zeker op het moment zelf, de mooiste dag van je leven. Je belooft je geliefde, als het goed is de liefde van je leven, eeuwige trouw! Zo’n levensgebeurtenis moet natuurlijk uitbundig gevierd worden. Naast een stijlvol trouwpak, een luxueuze jurk, een blitse trouwauto en nog veel meer moois, is de locatie waar jullie gaan trouwen ook cruciaal om een onvergetelijke happening van je bruiloft te maken. Besteed dus veel aandacht aan de feestlocatie, waar het allemaal gaat gebeuren.

1. Een trouwfeest in een hardrock café

Een van de stoerste plekken om je huwelijk te vieren, is in een stoer hardrock café. Een hardrock café als trouwplek is misschien wel de meest stoere trouwlocatie in Amsterdam die je uit kunt kiezen als je in het huwelijksbootje gaat stappen. Samen met je hardrock vrienden, familie en geliefden kun je in een hardrock naar heerlijke muziek van bands als Nirvana, Pearl Jam, Metallica en Rammstein luisteren, terwijl door het personeel voor heerlijke hapjes en drankjes wordt gezorgd.

2. De mooiste plekken om te trouwen in Amsterdam: Trouwen in een historische kerk

Houd je meer van een klassieke locatie om te gaan trouwen? Dan kun je ook kiezen voor een historische kerk als trouwplek. Met name de Westerkerk is in en rond Amsterdam een geliefde plaats om een bruiloft van alle charmes te voorzien. Fijn is natuurlijk ook dat je midden in het centrum van Amsterdam zit en daarna alle kanten op kunt als je nog een andere activiteit wilt doen!

mooiste-plekken-trouwen-in-en-rond-amsterdam-historische-kerk

3. Een luxueuze villa als trouwplek: als je van luxe houdt!

Willen jullie een spetterend huwelijksfeest organiseren op een locatie in of rond Amsterdam die van alle gemakken is voorzie? Zijn optimaal comfort en gepaste luxe voor jullie belangrijk? Dan kun je als toekomstig bruidspaar in Amsterdam ook terecht voor een luxe en stijlvolle locatie als trouwlocatie. Je bent ervan verzekerd dat je huwelijksfeest feilloos en met alle franje wordt georganiseerd en kunt met een villa als trouwplek je gasten een onvergetelijk feest geven, dat ze nog lang zal heugen.

4. De mooiste plekken om te trouwen in Amsterdam: Feest vieren op een woonboot

Mensen die het feest in Amsterdam nadat het Nederlands Elftal in 1988 Europees kampioen werd hebben meegemaakt of gezien, weten het nog wel: er werd massaal gedanst en gefeest op de woonboten in de Amsterdamse grachten. Tegenwoordig kun je ook zelf ervaren hoe het is om feest te vieren in een woonboot. Zoek je een originele trouwlocatie in Amsterdam? Overweeg dan een woonboot!

mooiste-plekken-locatie-trouwen-in-en-rond-amsterdam-manege

5. De mooiste plekken om te trouwen in Amsterdam: Trouwfeest in een manage

Zijn jullie paardenliefhebbers? Dan kunnen jullie als tortelduifjes ook kiezen voor een trouwfeest in een manage in Amsterdam. Laat je gasten kennismaken met paardrijden tijdens jullie feest. Zo maak je nog meer mensen enthousiast voor al het mooie dat de paardenwereld te bieden heeft!

Dit artikel met de mooiste plekken om te trouwen in Amsterdam en omstreken is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.